ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Συνέντευξη ποταμός του Παναγιώτη Καρρά: Δεν χρειάζομαι την άδεια κανενός για να έρθω στην Αργολίδα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:35:00 μ.μ. | |
Συνέντευξη ποταμός του Παναγιώτη Καρρά: Δεν χρειάζομαι την άδεια κανενός για να έρθω στην Αργολίδα (βίντεο)
 Συνέντευξη τύπου παρέθεσε στα Μ.Μ.Ε. ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας και Περιφερειακός Σύμβουλος Παναγιώτης Καρράς σήμερα στο Ναύπλιο. Λόγος αυτής της συνέντευξης ήταν η απάντηση στην απαράδεκτη επιστολή, όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει, του ομότιμου του Βασίλη Σιδέρη. 

Ο Π.Καρράς μεταξύ άλλων είπε πως, «δεν χρειάζομαι την άδεια κανενός για να έρθω στην Αργολίδα, ούτε διαβατήριο. Έχει πρόβλημα ελέγχου ο ομότιμος μου Β.Σιδέρης αν πιστεύει πως θα πάρω την έγκριση του για να έρχομαι στο Νομό και να κάνω συναντήσεις». 

Συνέχισε αναφερόμενος στην σχέση του με τον Γιάννη Μαντζούνη και τους ανθρώπους του και για μια ακόμα φορά τόνισε την πολύ καλή σχέση που είχε με τον Γιάννη Αποστολόπουλο, ανέφερε την πολύ καλή συμπεριφορά του Προέδρου της ΕΠΣ Αχαΐας παρά το γεγονός πως και με αυτόν ήταν αντίπαλοι στην επιλογή του προέδρου της ΕΠΟ. 

Ανέφερε επίσης πως αυτούς που βρίζει τώρα ως σάπιο κατεστημένο ο Β.Σιδέρης είχε συμπορευτεί στις εκλογές του 2012. 

Μια συνέντευξη ποταμός του Π.Καρρά ο οποίος ζήτησε από την παράταξη του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου να πάρει θέση σε ότι αφορά τον ομότιμο του, απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα πράξει σε περίπτωση που η ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ του Πέτρου Τατούλη δεν πάρει θέση είπε, «τότε θα μιλήσω εγώ». 

Έχει προσφύγει ήδη στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ για την συμπεριφορά του Β.Σιδέρη , όπως επίσης σκέφτεται και συσκέπτεται με την νομική του σύμβουλο για περαιτέρω ενέργειες αφού θεωρεί εαυτό θιγμένο από όσα του καταλόγισε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας. 

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη Ν.Δ. και στο τι θα κάνουν με στελέχη όπως ο Β.Σιδέρης που πιστεύει πως οι συμπεριφορές του εκθέτουν το κόμμα και τον Πρόεδρο τους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ