ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Τετ α τετ Σαργκάνη - Γαλανόπουλου στο Ναύπλιο και κοινές αναμνήσεις από χρόνια... αλλοτινά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:04:00 μ.μ. | |
Τετ α τετ Σαργκάνη - Γαλανόπουλου στο Ναύπλιο και κοινές αναμνήσεις από χρόνια... αλλοτινά
Στο Ναύπλιο βρέθηκε ο βετεράνος γκολκίπερ Νίκος Σαργκάνης που έγραψε χρυσές σελίδες με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας, Καστοριάς, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Αθηναϊκού.


Το "φάντομ" της Εθνικής , δεκαετίας 80, ήρθε στην Αργολίδα για να συμμετάσχει στον αγώνα της Εθνικής Ακρωτηριασμένων μ ε πρώην διεθνείς και βετεράνους του Πανναυπλιακού.

Σε καφέ του Ναυπλίου ο Νίκος Σαργκάνης είχε συνάντηση με το συνάδελφο Γιάννη Γαλανόπουλο με τον οποίο συζήτησαν για διάφορα ποδοσφαιρικά θέματα , για Ολυμπιακό και όχι μόνο…

Μάλιστα ο Γιάννης Γαλανόπουλος του είπε ότι από τις πρώτες του ανταποκρίσεις , μαθητής γυμνασίου ακόμη, ήταν ένας αγώνας Πανναυπλιακού –Ηλυσιακού ( 1974) ομάδα από την οποία ξεκίνησε ο Σαργκάνης την καριέρα του.

Σε εκείνο μάλιστα το ματς ο Σαργκάνης είχε μπει ως αλλαγή- στη θέση του Δρόσου-και είχε αποκρούσει πέναλτι, με τελικό αποτέλεσμα 0-0.Ηταν και η τελευταία χρονιά του Πανναυπλιακού στη Β εθνική.

Ακόμη Σαργκάνης και Γαλανόπουλος θυμήθηκαν το ..επεισοδιακό ματς Ολυμπιακού-Αθηναϊκού στο Καραϊσκάκη ( είχε διακοπεί σε βάρος του Ολυμπιακού λόγω εισβολής οπαδών ) που είχε μεταδώσει , για την ΕΡΑ 4 ,ο συνάδελφος και ο Ν.Σ. υπερασπιζόταν τότε την εστία του Αθηναϊκού.

Ο Νίκος Σαργκάνης δήλωσε λάτρης του Ναυπλίου και είπε στον Γ.Γ. ότι επισκέπτεται συχνά την πρωτεύουσα της Αργολίδας δεδομένου ότι κι εδώ έχει αρκετούς φίλους από τον ποδοσφαιρικό χώρο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ