ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

" Άλλος Δρόμος": Πλήρης εγκατάλειψη του οδικού δικτύου στην Καρυά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:33:00 π.μ. | | |
" Άλλος Δρόμος": Πλήρης εγκατάλειψη του οδικού δικτύου στην Καρυά
Δελτίο τύπου

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου,εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη της δημοτικής κίνησης ΄΄ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ΄΄,με επικεφαλής το Δημήτρη Νικητόπουλο επισκέφτηκαν την ΚΑΡΥΑ του δήμου Άργους Μυκηνών.

Στη συζήτηση που ακολούθησε με τους κατοίκους,εξετάστηκαν τα προβλήματα της περιοχής και οι δυνατότητες αντιμετώπισής τους.
Δυστυχώς και εδώ διαπιστώθηκε πλήρης εγκατάλειψη από τη δημοτική αρχή.Τίποτα απολύτως δεν έχει γίνει τα τελευταία 6 χρόνια. Οι κεντρικοί δρόμοι του όμορφου χωριού παρουσιάζουν σημαντικές φθορές σε πολλά σημεία τους με αποτέλεσμα η μετακίνηση κατοίκων και επισκεπτών να είναι δυσχερής.
Η αγροτική οδοποιία είναι σε παρόμοια κατάσταση.Όσον δε αφορά το νερό,μεγάλη μερίδα των κατοίκων,που είναι στην πλειοψηφία τους άτομα της τρίτης ηλικίας,κλήθηκε να πληρώσει υπέρογκα ποσά (σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούν ακόμη και τα 1000 ευρώ) στο δήμο,λόγω της αλλαγής του καθεστώτος των χρεώσεων.

Η παραταξή μας δεσμεύτηκε να φέρει τα θέματα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο,ενώ παράλληλα προγραμματίστηκε νέα συνάντηση με τους κατοίκους της περιοχής στο προσεχές μέλλον.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ