ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Epidavros Triathlon: Αγωνιστείτε σε έναν μοναδικό τόπο!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:01:00 μ.μ. | |
Epidavros Triathlon, Αγωνιστείτε σε έναν μοναδικό τόπο!
Επίδαυρος, ο διάσημος χώρος της αρχαιότητας όπου αναζητούσαν την αναζωογόνηση ψυχής και σώματος οι άνθρωποι της εποχής εκείνης. Οι επισκέπτες από την πρώτη στιγμή που προσέγγιζαν το διασημότερο Ασκληπιείο της αρχαιότητας αυτό της Επιδαύρου, ένιωθαν την ευεργετική ενέργεια που ο τόπος αυτός πρόσφερε και συνεχίζει να προσφέρει στους επισκέπτες του. 

Παράλληλα, στα εκπληκτικά θέατρα της Επιδαύρου, οι θεατές απολάμβαναν τις ανεπανάληπτες παραστάσεις που δημιούργησαν οι συγγραφείς εκείνης της εποχής όπως ο Ευριπίδης, ο Σοφοκλής και ο Αισχύλος και συνεχίζουν να γοητεύουν όμως μέχρι και σήμερα εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. 

 Σε αυτό τον μοναδικό τόπο που συνεχίζει να μαγεύει τους επισκέπτες του με το κάλος του φυσικού του περιβάλλοντος, με τα εξαιρετικά καλλιτεχνικά δρώμενα που συνεχίζουν να λαμβάνουν χώρα στα δύο αρχαία θέατρα της Επιδαύρου, σας δίνετε η δυνατότητα να αθληθείτε στο συναρπαστικό αγώνισμα του τριάθλου μέσα σε μία ιδιαίτερη και μοναδική διαδρομή και να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία τόσο εσείς που θα συμμετάσχετε όσο και η οικογένεια και οι φίλοι σας που θα σας συνοδέψουν. 

Zήστε το!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210-9830680 , ή στην ιστοσελίδα: http://why-n.gr/event/epidavros-action-triathlon-2017.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ