ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Το Epidavros Triathlon προσφέρει αθλητικές επιλογές για όλες τις ηλικίες και για όλα τα επίπεδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:46:00 μ.μ. |
Το Epidavros Triathlon προσφέρει αθλητικές επιλογές για όλες τις ηλικίες και για όλα τα επίπεδα
Ο Δήμος Επιδαύρου,με την συμβολή της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου συνεχίζει την διοργάνωση των αθλητικών δραστηριοτήτων που είχε προγραμματίσει για το 2017. Μετά τον ποδηλατικό αγώνα Bike Challenge Tour και τον Επιδαύριο δρόμο,επανερχόμαστε με ένα αγώνα τριάθλου που θα έχει σαν βάση την Επίδαυρο αλλά θα απασχολήσει πολλά δημοτικά διαμερίσματα.

Προσπαθούμε να δέσουμε την ένταση του τριάθλου με την ηρεμία που εμπνέει ο τόπος,το τρέξιμο με με τα ιστορικά μονοπάτια της περιοχής,την καθημερινότητα με την ξεγνοιασιά ενός τουριστικού προορισμού. 

Όλα τα παραπάνω είναι οι ιδιαιτερότητες του δικού μας τριάθλου και σας θέλουμε όλους εδώ,με τις παρέες σας και τις οικογένειές σας. 
Το Epidavros Triathlon είναι ένα αθλητικό γεγονός σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει αθλητικές επιλογές για όλες τις ηλικίες και για όλα τα επίπεδα. Στο πρόγραμμα του Epidavros Triathlon έχουν συμπεριληφθεί από λιγότερα απαιτητικά αγωνίσματα όπως το Aquathlon και το Sprint triathlon τα οποία απευθύνονται σε όλους τους αθλητές, μέχρι το Endurance Extreme Triathlon το οποίο αφορά  τον πολύ καλά προετοιμασμένο αθλητή.

Σας περιμένουμε όλους εκεί στην Επίδαυρο να περάσουμε καλά και αθλητικά στις 16 &17 Σεπτέμβρη.

Καλό αγώνα!

Ιωάννης Ξυπολιάς
Αντιδήμαρχος Επιδαύρου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ