ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Πελοπόννησος EXPO: Αν θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον, πρέπει να το φτιάξουμε

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:09:00 π.μ. |
Πελοπόννησος EXPO: Αν θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον, πρέπει να το φτιάξουμε
 Σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πύλες της η μεγάλη Έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017 στην Αργολίδα. Μέσα στον πυρετό των προετοιμασιών βρεθήκαμε στον χώρο της Έκθεσης με συμμετέχοντες και συζητήσαμε για τις προοπτικές που ανοίγει η Έκθεση ως θεσμός, αλλά και γενικότερα για την επιχειρηματική δραστηριότητα στην Πελοπόννησο. Δυναμικό παρόν στην έκθεση έχουν οι γυναίκες οι οποίες δραστηριοποιούνται σε πολλούς τομείς. Η Β.Δ. – που δραστηριοποιείται στον χώρο της δημόσιας εστίασης – μας είπε την φράση που διαλέξαμε ως προμετωπίδα της συνέντευξης των Εκθετών. Ας δούμε τι μας είπε:

«Η Έκθεση είναι η απάντηση των επιχειρηματιών στην κρίση. Αν θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον δεν μπορούμε να περιμένουμε από κάποιον άλλον τις εξελίξεις. Πρέπει να το φτιάξουμε. Και αυτό κάνουμε. Συμμετέχουμε στην Έκθεση για να γνωρίσει ο κόσμος την γαστρονομία της Πελοποννήσου που αποτελεί ένα πραγματικό πανόραμα. Θέλουμε οι γεύσεις της Πελοποννήσου να κατακτήσουν τον κόσμο; Η απάντηση είναι «ναι» και θα το δείτε στην Έκθεση.

Μια ακόμα κυρία, η Ε. Χ. η οποία είναι αρχιτέκτονας και συνεργάζεται με μεγάλη κατασκευαστική εταιρία της Πελοποννήσου μας τόνισε:

«Οι στόχοι των νέων επιχειρηματιών είναι πολύ ρεαλιστικοί. Εμείς έχουμε ουσιαστικά κάνει τα πρώτα μας επαγγελματικά βήματα μεσούσης της περίφημης κρίσης. Δεν τρομάζουμε εύκολα από τις δυσκολίες. Ξέρουμε να βρίσκουμε τον σφυγμό των αναγκών του κόσμου. Προσωπικά ως αρχιτέκτονας βρίσκω πολύ ελκυστικό το να πρέπει να δημιουργώ το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αισθητικά και κατασκευαστικά με μια λογική οικονομίας και στα υλικά και στην μελέτη και γενικότερα. Στην Έκθεση συμμετέχουμε με πολύ προωθημένα προϊόντα και κατασκευαστικές λύσεις, που σέβονται το περιβάλλον και σέβονται αν θέλετε και τον περιορισμένο πια προϋπολογισμό του ανθρώπου που θέλει να χτίσει ή να ανακαινίσει το σπίτι του».

Από τον χώρο της οδηγικής κουλτούρας και της αυτοκίνησης συμμετείχε στην συζήτησή μας ο Λ.Χ. ο οποίος έχει αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Πελοπόννησο. Και με την δική του αισιόδοξη προοπτική έκλεισε και η σύντομη αλλά ουσιαστική συζήτησή μας με τους Εκθέτες της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2017.

«Στην Έκθεση δεν θέλουμε να προβάλλουμε απλά τα αυτοκίνητά μας, το αυτοκίνητο δεν είναι ένα απλό μηχάνημα, είναι ένας σύντροφος στο ταξίδι. Αυτό το ταξίδι είναι που έχει αξία. Εμείς στην εταιρία μας κάθε φορά που αγοράζει κάποιος ένα αμάξι του ευχόμαστε «καλούς δρόμους». Αυτούς τους δρόμους θέλουμε να ανοίξουμε με την Έκθεση, αυτούς τους δρόμους θέλουμε να ταξιδέψουμε».

Η Έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017 θα λάβει χώρα από 27 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου στο Κτίριο Φραγκίστα, στο 4ο χιλιόμετρο Άργους – Ναυπλίου. Είναι ένα όμορφο ταξίδι το να βρεθούμε όλοι εδώ!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ