ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Εκδηλώσεις κύρους με γεύσεις παράδοσης και απόλαυσης στην Πελοπόννησο EXPO

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:16:00 π.μ. |
Εκδηλώσεις κύρους με γεύσεις παράδοσης και απόλαυσης στην Πελοπόννησο EXPO
 Η Έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ συνεχίζεται και το ενδιαφέρον του κόσμου συνεχίζεται αμείωτο. Η προσέλευση των επισκεπτών γεμίζει με αισιοδοξία τους διοργανωτές και τους εκθέτες, καθώς είναι φανερό ότι την Έκθεση την έχει αγκαλιάσει το κοινό και έχει πετύχει στον πρωταρχικό της στόχο, που είναι η επικοινωνία με τον κόσμο.
Το πολύ ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι οι επισκέπτες πέρα από την περιήγηση στα 300 και πλέον περίπτερα της Έκθεσης και την ενημέρωση που έχουν, προβαίνουν και σε επιτόπου συμφωνίες εμπορικού χαρακτήρα με τους παραγωγούς και τους επιχειρηματίες που λαμβάνουν μέρος σε αυτήν την διοργάνωση η οποία όπως φαίνεται έχει ήδη κατακτήσει σημαντική θέση στην εμπορική ζωή της Πελοποννήσου.

Ανάμεσα στο κοινό που επισκέπτεται την έκθεση για να απολαύσει το πανόραμα της παραγωγικής ζωής της Πελοποννήσου βρίσκονται και επιχειρηματίες, έμποροι και παραγωγοί από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, με αποτέλεσμα η κινητικότητα και οι επαφές να αποτελούν ζωτικό κομμάτι της καθημερινής προσέλευσης.
Εκδηλώσεις κύρους στα πλαίσια της Έκθεσης

Την Παρασκευή στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ πραγματοποιήθηκε ενηµερωτική ηµερίδα για επιχειρήσεις εξαγωγικού προσανατολισµού που διοργάνωσε ο Οργανισµός Enterprise Greece. Στην ημερίδα παρευρέθηκε πλήθος κόσμου που παρακολούθησε με ενδιαφέρον τις ομιλίες, ενώ το παρόν έδωσαν Οικονοµικοί και Εµπορικοί Ακόλουθοι των Ελληνικών Πρεσβειών. Οι κ.κ. Δ. Πρωτόπαππας από την πρεσβεία της Ελλάδας στο Τόκυο, Ν. Χριστοδουλίδης από την πρεσβεία στην Βαρσοβία, Γ. Μιχαηλίδης από την πρεσβεία της Νέας Υόρκης και Λ.Κουναλάκης από την πρεσβεία στο Βελιγράδι ενημέρωσαν τους επιχειρηµατίες και τους παραγωγούς για τις δυνατότητες συνεργασίας των ελληνικών επιχειρήσεων με τις αντίστοιχες χώρες. Επίσης, ο ∆/ντής Πληροφόρησης & Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Παπαστεργιόπουλος ενηµέρωσε για το πρόγραµµα δράσεων προώθησης και προβολής του Enterprise Greece, για το 2018. 
Στη συνέχεια της ενηµερωτικής ηµερίδας του Enterprise Greece το Ελληνοαφρικανικό Επιµελητήριο µε εκπροσώπους των Πρεσβειών / Προξενείων Κένυας, Ν. Αφρικής και Ζάµπιας έδωσε κατευθύνσεις στις τοπικές επιχειρήσεις για τις δυνατότητες εξαγωγών προϊόντων στις χώρες τους.
Γεύσεις παράδοσης και απόλαυσης

Στις παράλληλες εκδηλώσεις της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ σημαντικό ρόλο παίζουν οι γεύσεις και τα αρώματα από τις δημιουργίες των σεφ, με βάση τα υλικά της πελοποννησιακής γης. 
Την Παρασκευή απολαύσαμε εκδηλώσεις γαστρονομίας από το παραδοσιακό παντοπωλείο και δημιουργήθηκαν ευφάνταστα πιάτα από την Λέσχη Αρχιμαγείρων της Αττικής "Ακρόπολις" με "Μωραΐτικα" φρέσκα ζυμαρικά. Τα αρώματα συνεπήραν τους επισκέπτες και η όλη εκδήλωση είχε έναν χαρακτήρα δημιουργικό και εορταστικό, όπως ήταν φυσικό.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ