ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Καμπόσος και Κωστούρος καταχειροκροτήθηκαν για τις τοποθετήσεις τους στην Πελοπόννησος EXPO - Δείτε γιατί (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:58:00 π.μ. | | |
Οι Δήμαρχοι Άργους και Ναυπλίου καταχειροκροτήθηκαν για τις τοποθετήσεις τους στην Πελοπόννησος EXPO - Δείτε γιατί (βίντεο)
Πολλοί ήταν αυτοί που πήραν τον λόγο στην τελετή των εγκαινίων της Έκθεσης Πελοπόννησος EXPO την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 με τους Δημάρχους Άργους Μυκηνών και Ναυπλιέων να αποσπούν το θερμότερο χειροκρότημα.

 Πρώτοι απηύθυναν χαιρετισμό οι πρόεδροι των επιμελητηρίων Πελοποννήσου,  Γιάννης Μπουντρούκας Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, ο Κωνσταντίνος Νικολούτσος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, ο Βασίλης Νανόπουλος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, η Βασιλική Δερτιλή Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας, ο Δημήτρης Μανιάτης Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, και ο οικοδεσπότης Φωτής Δαμούλος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας
Στα εγκαινια επίσης παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Γκιόλας, Γ.Ανδριανός και Γ. Μανιάτης, οι Δήμαρχοι Άργους Μυκηνων Δ.Καμπόσος, Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, Επίδαύρου Κ.Γκάτζιος .
 Οι ομιλίες που πραγματικά απέσπασαν και το θερμότερο χειροκρότημα ηταν αυτές, του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου και του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου. Ο κ. Καμπόσος είπε πως στα περιπτερά έκθετες θα έπρεπε να είναι οι τράπεζες που έχουν βγάλει ένα τσουβάλι λεφτά από τις επιχειρήσεις που τώρα πλειστηριάζουν, ενώ ο κ. Κωστούρος τόνισε πως η Ελλάδα στα χρόνια της κρίσης έχασε το 27% του ΑΕΠ ενώ ευρωπαϊκές χώρες στον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο έχασαν μόλις το 25%, "η οικονομίας μας ειναι σχεδόν νεκρή, εμείς τσακωνόσαστε πάνω από το πτώμα της, ας την αναστήσουμε πρώτα και ας τσακωθούμε μετά για το αν θα πάει αριστερά ή δεξιά"
Δείτε παρακάτω αποσπάσματα των περισσοτέρων ομιλιών αλλά και των δύο Δημάρχων :
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ