ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Τα γαλακτοκομικά Μαυρόγιαννη από την Καρυά Αργολίδας κέρδισαν τους επισκέπτες της έκθεσης γαστρονομίας Love Your Local Market

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:34:00 π.μ. | |
Τα γαλακτοκομικά Μαυρόγιαννη από την Καρυά Αργολίδας κέρδισαν τους επισκέπτες της έκθεσης γαστρονομίας Love Your Local Market
 Η τυροκομική επιχείρηση "Μαυρόγιαννη" από την Καρυά Άργους κέρδισε τους πάντες στην διεθνή καμπάνια στην οποία συμμετέχουν 19 χώρες και 2.000 τοπικές αγορές..!

Εκεί που χτυπάει η καρδιά του Ελληνικού εμπορίου τροφίμων <το στομάχι όλης της Ελλάδας> όπως χαρακτηριστικά μας λέει ο διεθνές βραβευμένος σέφ Βασίλης Καλλίδης δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα Γαλακτοκομικά Καρυάς. Τα ποιοτικά τυροκομικά που τα έχουμε βάλει όλοι πλέον στο καθημερινό μας τραπέζι.

Σε μια διεθνή καμπάνια Love Your Local Market , στην οποία συμμετέχουν 19 χώρες και 2.000 τοπικές αγορές η Ελληνική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών στο Ρέντη (Κέννεντυ 1, Αγ. Ιωάννης Ρέντη) γιορτάσαμε τη γαστρονομία μέσα από μια σειρά δράσεων: Live Cooking, γευστικές δοκιμές, εκθέσεις γαστρονομίας, εκπαιδευτικά προγράμματα, διαγωνισμούς, εργαστήρια και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.
Με κεντρικό μήνυμα «Τρώμε Σωστά, Ψωνίζουμε στην Αγορά!», επιστρέφουμε στις τοπικές αγορές και εστιάζουμε στην καλή πρώτη ύλη ο ΟΚΑΑ αφενός γνώρισε σε όλη την Ευρώπη τις δυνατότητες της παραγωγικής Ελλάδας και αφετέρου έφερε κοντά παραγωγούς, εμπόρους, καταναλωτές ενισχύοντας τις τοπικές αγορές.

Το Σάββατο 16 Μαΐου , ο σεφ Vasilis Kallidisμας παρέσυρε σε ένα midday party με άφθονο street food με τη συνοδεία του μουσικού παραγωγού Γιώργου Μουχταρίδη και του Pepper fm.

Υποδεχτήκαμε το Food Truck και το σεφ Γιώργο Γληνό, ο οποίος μας ταξίδεψε σε ιδιαίτερες γεύσεις, συστήνοντάς μας τους ποντιακούς γκεζλεμέδες. Οι επισκέπτες γεύτηκαν γκεζλεμέδες με πατατοσαλάτα, με φέτα από ξύλινο βαρέλι, χορταρικά κ.α. ενώ παράλληλα οι food bloggers Μadame Ginger , Gourmelita και Funky Cook, μας δρόσισαν με εύγευστα smoothies με προϊόντα της αγοράς και της έκθεσης.
Εκεί έκαναν την διαφορά τα απίστευτα τυροκομικά Μαυρόγιαννη από την Καρυά Αργολίδας.

Στην έκθεση γαστρονομίας υπό την επιμέλεια του Ελληνικού Μουσείου Γαστρονομίας με προϊόντα επιλεγμένων παραγωγών, κεράσματα και μικρογεύματα για το κοινό, συμμετείχαν τα Γαλακτοκομικά Καρυάς και μάλιστα έκλεψαν τις εντυπώσεις απο όλους τους επισκέπτες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ