ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

1ος Νυχτερινός Δρόμος Άργος 2017

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:15:00 μ.μ. |
1ος Νυχτερινός Δρόμος Άργος- 2017
Δελτίο τύπου

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το «Argos white night run» με πλήθος κόσμου να κατακλύζει το κέντρο της πόλης. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα νυχτερινός δρόμος είχε τόσες πολλές συμμετοχές από αθλητές αλλα και από κόσμο που παρακολούθησε την προσπάθεια των δρομέων.
Ο Δήμος Άργους Μυκηνών, το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους Μυκηνών (Κ.Ε.Δ.Α.Μ) , το Ν.Π.Δ.Δ. Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών και η Ακαδημία στίβου «Argos Track and Field» συγχαίρουν τους αθλητές για την προσπάθεια τους και ευχαριστούν τους εμπόρους που αποδέχθηκαν την πρόσκληση και συμμετείχαν σε αυτή την μεγάλη γιορτή κρατώντας ανοιχτά τα καταστήματα τους έως αργά το βράδυ. 
Η αθλητική γιορτή έκλεισε με συναυλία στην κεντρική πλατεία ολοκληρώνοντας την διοργάνωση με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος δήλωσε: «Αυτή η βραδιά είναι η απόδειξη πως με συνεργασία και θετική ενέργεια μπορούμε όλοι μαζί να δώσουμε ώθηση στην επισκεψιμότητα και την εμπορική ζωή της πόλης μας. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο κόσμος ανταποκρίνεται σε κάθε κάλεσμα του Δήμου μας και ακόμα περισσότερο που συμμετέχουν σε αυτή την γιορτή και τα καταστήματα. 
Όλα αυτά βέβαια θα ήταν ανέφικτα αν δεν είχαμε κάνει πράξη την Ανάπλαση του Ιστορικού κέντρου του Άργους. Συγχαρητήρια στους αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα και σε όσους βοήθησαν για να γίνει πραγματικότητα αυτή η καταπληκτική βραδιά που γέμισε με χιλιάδες κόσμου την πρωτεύουσα του Δήμου μας»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ