ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

11.000 κεραυνούς έφερε στην Ελλάδα ο "Δαίδαλος" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:10:00 μ.μ. |
11.000 κεραυνούς έφερε στην Ελλάδα ο "Δαίδαλος"
Καταιγίδες, χαμηλές θερμοκρασίες, προβλήματα αλλά και χιλιάδες... κεραυνούς έφερε στην Ελλάδα αλλά και την ευρύτερη περιοχή ο «Δαίδαλος», με στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου να δείχνουν ότι... έπεσαν σχεδόν 11.000 κεραυνοί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης!


Αυτό δείχνουν τα στοιχεία του συστήματος ΖΕΥΣ του Εθνικού Αστεροσκοπείου ενώ παράλληλα τονίζεται ότι η δραστηριότητα ήταν πολύ έντονη στο Αιγαίο.

Ο «Δαίδαλος» έκανε την εμφάνισή του στην Ελλάδα την Δευτέρα, όταν και σημειώθηκαν σημαντικές βροχοπτώσεις, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις κυρίως στη δυτική Ελλάδα.

Οπως φαίνεται από τις μετρήσεις των μετεωρολογικών σταθμών του Αστεροσκοπείου, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής καταγράφηκαν στην Πάργα (78 χιλιοστά), στο Παναχαϊκό Όρος (59.4 χιλιοστά), στην Αλεξανδρούπολη (55.4 χιλιοστά), στο Τσεπέλοβο (53.2 χιλιοστά), στην Πράμαντα Ιωαννίνων (46.6 χιλιοστά), και στα Λεπιανά Άρτας (45.2 χιλιοστά).

Την Τρίτη, ήρθε η σειρά του χαλαζιού. Το Κατάκολο, η Φθιώτιδα και ο Μαραθώνας ντύθηκαν στα «λευκά». Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής παρατηρήθηκαν στους Μεταξάδες Εβρου (66.4 χιλιοστά), στην πόλη της Ρόδου (44.6 χιλιοστά), στη Θερμή της Λέσβου (43.8 χιλιοστά), στο Καρλόβασι της Σάμου (33.4), στο Παναχαϊκό Όρος (26.8 χιλιοστά), και στην Αλεξανδρούπολη (24.6 χιλιοστά).

Ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί από την Πέμπτη, καθώς ο Δαίδαλος μετακινείται σταδιακά νοτιότερα.
Πηγή:  iefimerida.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ