Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

Με υπογραφή Σκουρλέτη πρόσληψη 15 μονίμων εργατών καθαριότητας σε Άργος και 31 στο Κρανίδι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:46:00 μ.μ. | |
Με υπογραφή Σκουρλέτη πρόσληψη 15 μονίμων εργατών καθαριότητας σε Άργος και 31 στο Κρανίδι
Με υπογραφή Σκουρλέτη, επικυρώθηκαν τα αιτήματα των Δήμων για την πρόσληψη 6.667 μόνιμων εργατών καθαριότητας ανταποδοτικών υπηρεσιών, όπως δημοσιεύει πρώτο και αποκλειστικά το epoli.gr, παρουσιάζοντας λίστα Δήμων, που έχουν εγκριθεί οι αιτήσεις τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες του epoli.gr, τα αιτήματα των δήμων έχουν αποσταλεί προς επικύρωση στο γραφείο της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Ολ. Γεροβασίλη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γ. Χουλιαράκη.

Το θέμα είχε αναδείξει προ ημερών το epoli.gr αναφερόμενο στα μέχρι τότε συγκεντρωθέντα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, καθώς ήταν σε εξέλιξη η συλλογή των αιτημάτων των δήμων, που είχαν την έγκριση των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.

Με την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας επικύρωσης, οι υπηρετούντες συμβασιούχοι από παράταση, θα μπορούν να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά - όπως αυτά θα ορισθούν κατά τη διαδικασία ΑΣΕΠ - για να διεκδικήσουν θέση μόνιμου προσωπικού στις ανταποδοτικές υπηρεσίες Καθαριότητας ΟΤΑ. Για την Αργολίδα εγκρίθηκαν 46 θέσεις μονίμων υπαλλήλων με το Δήμο Ερμιονίδας να κερδίζει την μερίδα του λέοντος και 31 θέσεις ενώ για τον Δήμο Αργους Μυκηνών 15 θέσεις Εντύπωση κάνει ότι δεν εγκρίθηκαν θέσεις σύμφωνα με το δημοσίευμα για τους Δήμους Ναυπλίου και Επιδαύρου

Ακολουθούν Δήμοι και οι αντίστοιχες εγκρίσεις, που έχει στη διάθεσή του αποκλειστικά το epoli.gr:
Φώτο :ΑΠΕ ΜΠΕ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ