ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Παρουσίαση στο Ναύπλιο του βιβλίου ''Ισαάκ Μιζάν, Αριθμός Βραχίονα 182641''

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:23:00 μ.μ. | |
Παρουσίαση στο Ναύπλιο του βιβλίου ''Ισαάκ Μιζάν, Αριθμός Βραχίονα 182641''
 Ο Δήμος Ναυπλιέων , ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας κι ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αργολίδας το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων, στο Ναύπλιο διοργάνωσαν εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Βλαχοπάνου ''Ισαάκ Μιζάν, Αριθμός Βραχίονα 182641''.
Η υπόθεση της ιστορίας αφορά στην τραγική πορεία του Αρτινού Εβραίου Ισαάκ Μιζάν και χιλιάδων Ελλήνων Εβραίων από τη γενέτειρά τους στα ναζιστικά στρατόπεδα θανάτου.
Ο Ισαάκ Μιζάν είναι η άγρυπνη συνείδηση που μάχεται και θυσιάζεται ανά τους αιώνες για να μένει ζωντανή πάντα η γλυκύτητα του ανθρώπου και να λάμπει στο πρόσωπό του η ομορφιά της ζωής. Το βιβλίο παρουσίασε ο Φιλόλογος Γεώργιος Τασσίας.
Χαιρετισμό απεύθυναν ο βουλευτής Αργολίδος Γ. Ανδριανός , ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Αργολίδας Σταύρος Χαρλάς και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας Νικόλαος Μπουμπάρης.
Την εκδήλωση συντόνισε η Έφη Ντασκαγιάννη, Φιλόλογος Αγγλικής. Προβλήθηκαν βίντεο διάρκειας 8 περίπου λεπτών με αποσπάσματα από συνέντευξη του Ισαάκ Μιζάν και εικόνες από τα στρατόπεδα και την Άρτα.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ