ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Γιάννης Ανδριανός: Χρέος δικό μας είναι να εμπεδώσουμε τα σπουδαία διδάγματα από την εποποιία του 1940

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:00:00 μ.μ. | |
Γιάννης Ανδριανός: Χρέος δικό μας είναι να εμπεδώσουμε τα σπουδαία διδάγματα από την εποποιία του 1940
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός μετά το πέρας της παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Με συγκίνηση και εθνική ανάταση τιμούμε αυτές τις σήμερα την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, την έναρξη του ηρωικού αγώνα των Ελλήνων κατά των δυνάμεων του Άξονα.

Ανατρέχουμε στην εποποιία του 1940 ως πηγή έμπνευσης για τις προκλήσεις της δικής μας εποχής. Παραδειγματιζόμαστε από τον αγώνα που κατέστησε τη μικρή Ελλάδα παγκόσμιο παράδειγμα ελεύθερου φρονήματος και αξιοπρέπειας. Και ταυτόχρονα κρατάμε κατά νου ότι, για μια ακόμη φορά στη μακραίωνη ιστορία του Γένους μας, τις λαμπρές αυτές σελίδες ακολούθησε η εμφύλια, αδελφοκτόνα σύγκρουση που ξέσπασε αμέσως μετά την απελευθέρωση, και εμπόδισε την Ελλάδα να θεραπεύσει γρήγορα τις βαθιές πληγές της Κατοχής.

Απέναντι στους πεσόντες ήρωες του πολέμου ενάντια στον Άξονα και την Εθνική Αντίσταση, αλλά και απέναντι στους επιζήσαντες που έδωσαν το δικό τους αγώνα, χρέος δικό μας είναι να εμπεδώσουμε αυτά τα σπουδαία διδάγματα, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην πραγματοποίηση του οράματος μιας Ελλάδας ολοένα και πιο ελεύθερης, περήφανης και ευημερούσας.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ