ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Ψήφισμα συμπαράστασης στους 19 συμμετέχοντες ενάντια στους πλειστηριασμούς κατέθεσε ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:33:00 μ.μ. |
Ψήφισμα συμπαράστασης στους 19 συμμετέχοντες ενάντια στους πλειστηριασμούς κατέθεσε ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
  Ψήφισμα συμπαράστασης στους συμμετέχοντες ενάντια στους πλειστηριασμούς κατέθεσε ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ στο σημερινό (2-10-2017) δημοτικό συμβούλιο του δήμου Άργους Μυκηνών και καλεί όλα τα μέλη του ΔΣ να το υπερψηφίσουν.

Δείτε παρακάτω το κείμενο του ψηφίσματος:

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 
ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ

"Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους Μυκηνών καταδικάζει την προσαγωγή των μελών της «κίνησης ενάντια στους πλειστηριασμούς» μετά από κινητοποίηση τους έξω από Ειρηνοδικείο του Άργους το μεσημέρι 20ης Σεπτεμβρίου 2017 και είναι υπέρ κάθε ειρηνικής διαμαρτυρίας πολιτών. Συμπαρίσταται και είναι αλληλέγγυο προς τους διωκόμενους και δηλώνει ότι θα πρέπει άμεσα να τερματιστεί η δίωξη των πολιτών που υπερασπίστηκαν θύματα της κρίσης.

Οι διαδικασίες των πλειστηριασμών που αφορούν την πρώτη κατοικία και την επαγγελματική στέγη είναι άδικες, δημιουργούν κοινωνική κατακραυγή και οδηγούν στην καταστροφή και την απελπισία χιλιάδες συνάνθρωπους μας. Οι πολίτες της χώρας μας, οι οποίοι έχουν υποστεί τις βαριές συνέπειες της οικονομικής κρίσης σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για την ένδεια στην οποία έχουν περιέλθει και βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με πλειστηριασμούς ακόμα και τις πρώτης κατοικίας.

Ως εκλεγμένοι εκπρόσωποι των δημοτών του Δήμου μας στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους που βρεθήκαν στη δυσχερή θέση αδυναμίας αποπληρωμής των χρεών τους και υποστηρίζουμε κάθε ειρηνική διαμαρτυρία ακύρωσης των πλειστηριασμών.

Το παρών ψήφισμα να επιδοθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα από αντιπροσωπεία του ΔΣ που θα ορίσουμε σήμερα ως σώμα."ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ