ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους Μυκηνών στις 30 Οκτωβρίου 2017

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:57:00 π.μ. | |
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους Μυκηνών στις 30 Οκτωβρίου 2017
 Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνων θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 30 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00, με τα παρακάτω θέματα: 

Οικονομικά Θέματα: 

1. Περί αναπροσαρμογής των συντελεστών των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, Δ.Φ. και Τ.Α.Π. του Δήμου Άργους – Μυκηνών για το έτος 2018 και εφ’ εξής - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

2. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2017 – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

3. Περί εγκρίσεως της υπ’ αριθ. 79/2017 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Άργους – Μυκηνών για υπαγωγή στη ρύθμιση των συναφθέντων δανείων της Δημοτικής Επιχείρησης με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 50 του Ν. 4483/2017 και παροχή εγγύησης για την ομαλή εξυπηρέτηση των εν λόγω δανείων και κατά τη χρονική περίοδο της επιμήκυνσης – εισηγητής ο κ. Ι. Καχριμάνης. 

Τεχνικά Θέματα: 

4. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Μικρά Τεχνικά Έργα στη Δ.Ε. Λυρκείας 2015» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη. 

5. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Οδοποιία Δ.Ε. Μυκηνών» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη. 

6. Περί εκτελέσεως του έργου: «Μικρά Τεχνικά Έργα Δήμου Άργους – Μυκηνών» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη. 

Τρέχοντα Θέματα: 

7. Περί μεταβιβάσεως της επαγγελματικής άδειας του πωλητή Λαϊκών Αγορών Παραλή Χρήστου του Εμμανουήλ - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

8. Περί μεταβιβάσεως της επαγγελματικής άδειας του πωλητή Λαϊκών Αγορών Αναστασίου Νικολάου - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

9. Περί χορηγήσεως παραγωγικής άδειας πωλητή Λαϊκών Αγορών - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

10. Περί επεκτάσεως δικτύου δημοτικού ηλεκτροφωτισμού – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

11. Περί προτάσεως του Δήμου Άργους – Μυκηνών για τον καθορισμό του αριθμού των αδειών άσκησης υπαίθριου εμπορίου για το έτος 2018, καθώς επίσης και για το ύψος και τον τρόπο είσπραξης του καταβαλλόμενου τέλους ανά άδεια και θέση - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

12. Περί εγκρίσεως πρακτικής άσκησης των καταρτιζομένων της ειδικότητας Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων του Δ.ΙΕΚ ΑΡΓΟΥΣ στα παιδικά Τμήματα της Δ/νσης Παιδικών Σταθμών του Δήμου Άργους – Μυκηνών – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά. 

13. Περί εγκρίσεως επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων τελών (τροφείων παιδικών σταθμών), στους δικαιούχους γονείς – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά. 

14. Περί εγκρίσεως απαλλαγής γονέων από την καταβολή μηνιαίας οικονομικής εισφοράς (τροφεία) – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά. 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου 
Κων/νος Μπέγκος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ