ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: 51χρονη μητέρα σκότωσε την 17χρονη κόρη της και μετά αυτοκτόνησε

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:00:00 π.μ. | |
Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: 51χρονη μητέρα σκότωσε την 17χρονη κόρη της και αυτοκτόνησε
 Την άκρη του νήματος στο «κουβάρι» της ανείπωτης οικογενειακής τραγωδίας που διαδραματίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου (14/10/2017) στο Μαρκόπουλο Αττικής, όταν μια 51χρονη μητέρα σκότωσε την 17χρονη κόρη της, βάζοντας τέλος στη ζωή της αμέσως μετά, προσπαθεί να βρει η Αστυνομία.


Η τοπική κοινότητα του Μαρκόπουλου είναι συγκλονισμένη. Η άγρια δολοφονία σημειώθηκε, ενώ ο πατέρας ήταν κλειδωμένος στο υπόγειο του σπιτιού από τη σύζυγό του.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε γύρω στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (14/10/2017). Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς ο τραγικός 53χρονος πατέρας, ενώ βρισκόταν στο υπόγειο του σπιτιού, άκουσε καυγά ανάμεσα στη μητέρα και την κόρη. Όταν επιχείρησε να βγει από το υπόγειο, διαπίστωσε ότι η σύζυγός του τον είχε κλειδώσει μέσα. Όταν ο 53χρονος κατάφερε να βγει από το υπόγειο, χρησιμοποιώντας εργαλεία που υπήρχαν στο χώρο, αντίκρισε νεκρές τη μητέρα και σύζυγός και την κόρη τους στον κήπο του σπιτιού.

Η 17χρονη προσπάθησε να αποτρέψει τη μητέρα της να αυτοκτονήσει


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν το σενάριο η 17χρονη να δολοφονήθηκε στην προσπάθειά της να αποτρέψει τη μητέρα της από την αυτοκτονία. Κι αυτό γιατί στο άψυχο κορμί της 17χρονης βρέθηκαν αμυντικά τραύματα. Την πληροφορία επιβεβαιώνει και το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το οποίο επικαλείται αστυνομικές πηγές.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η 17χρονη να είδε τη μητέρα της να προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της και εκείνη τη στιγμή να επιχείρησε να την αποτρέψει. Ωστόσο, η μητέρα σε κατάσταση σοκ μαχαίρωσε θανάσιμα την κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής παραμένει μυστήριο με το τι ακριβώς συνέβη τα μοιραία λεπτά.

Σοκάρουν τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης

Πολλά αμυντικά τραύματα από μαχαιριές στο σώμα της 17χρονης, την οποία σκότωσε σήμερα η ίδια η 51χρονη μητέρα της, διαπίστωσε, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικό Πρακτορείου Ειδήσεων, ο ιατροδικαστής, ενώ η θανατηφόρα ήταν στο λαιμό της άτυχης κοπέλας.

Φωτο ΑΠΕ ΜΠΕ
Πηγή: newsbomb.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ