ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Ναύπλιο η 8η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Διοργάνωση CATAMARANS CUP 2017

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:54:00 μ.μ. | |
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Ναύπλιο η 8η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Διοργάνωση CATAMARANS CUP 2017
 Ολοκληρώθηκε στο Ναύπλιο με μεγάλη επιτυχία η διεθνής ιστιοπλοϊκή διοργάνωση CATAMARANS CUP, ένας μοναδικός αγώνας ιστιοφόρων καταμαράν, υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ. Στη διοργάνωση συμμετείχαν 36 σκάφη με 330 ιστιοπλόους από συνολικά 18 χώρες.

Για άλλη μια χρονιά σημειώθηκε μεγάλη συμμετοχή με ιστιοπλόους απ’ όλο τον κόσμο, καθώς ο αγώνας έχει γίνει θεσμός με διεθνή προβολή. Ο αγώνας ελκύει όχι μόνο ιστιοπλόους που θέλουν να συμμετέχουν σ’ έναν αγώνα με διεθνείς προδιαγραφές και μοναδικό χαρακτήρα, αλλά και παρέες και οικογένειες που αγαπούν τη θάλασσα και θέλουν να συμμετέχουν σ΄ έναν αγώνα με διασκεδαστικό και απολαυστικό χαρακτήρα.

Το φετινό CATAMARANS CUP ξεκίνησε από τον Άλιμο, περιελάμβανε 4 αγωνιστικά σκέλη και κατέληξε στο Ναύπλιο. Συμμετέχοντες και κοινό είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν 4 ημέρες αγωνιστικής ιστιοπλοΐας και 4 θεματικούς διαγωνισμούς πληρωμάτων και πολλά παράλληλα events.

Με αφετηρία τη Μαρίνα Αλίμου στην Αθήνα και ασθενή Βόρειο άνεμο, τα αγωνιζόμενα σκάφη έπλευσαν την πρώτη ημέρα ολοκληρώνοντας το πρώτο σκέλος στον Πόρο. Στο κτίριο Συγγρός πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στους νικητές της ημέρας, όπως επίσης και ο διαγωνισμός Cook Off! με το καθιερωμένο πάρτι να κλείνει τη βραδιά. 

Η δεύτερη μέρα προς Πόρτο Χέλι οι άνεμοι ήταν ακόμη ασθενέστεροι με αποτέλεσμα τα πληρώματα να δυσκολευτούν να τερματίσουν. Στο πόρτο Χέλι πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός Show Off! και ακολούθησε πάρτι με μουσική και πολύ χορό! Με μεταβαλλόμενες συνθήκες και βόρειους ανέμους δύναμης έως 25 κόμβων πραγματοποιήθηκε το τρίτο σκέλος του αγώνα προς το Παράλιο Άστρος. 

Στο νέο Λιμάνι του Παράλιου Άστρους ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς βράβευσε τους νικητές της ημέρας σε μια θερμή εκδήλωση του Δήμου προς τιμήν των συμμετεχόντων. 

 Η τέταρτη μέρα προς Ναύπλιο είχε αρκετές εναλλαγές με βόρειους ανέμους έως 15 κόμβους. Στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός Shoot Off! και ακολούθησε η εντυπωσιακή τελετή λήξης με τη βράβευση των νικητών του αγώνα από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, τον Κεντρικό Λιμενάρχη Σπύρο Μαρίνο, εκπροσώπους των τοπικών αρχών και των χορηγών της ξέφρενης βραδιάς που ακολούθησε στο 3Sixty.

Ακολούθησαν δύο ημέρες ελεύθερης πλεύσης με προορισμό την Αθήνα, όπου οι διαγωνιζόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 9ο Catamarans Cup που θα πραγματοποιηθεί 20-27 Οκτωβρίου 2018.

Ο κυβερνήτης ION CECHRIDAN από τη Ρουμανία κατάφερε να αναδειχτεί για πρώτη φορά ο μεγάλος νικητής στη γενική κατάταξη, μετά από 7 συμμετοχές του στη διοργάνωση!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ