ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:20:00 μ.μ. |
Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ερμιονίδας
 Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ερμιονίδας θα πραγματοποιηθεί  σε αίθουσα του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου του Δήμου Ερμιονίδας, στις 24.10.2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Διάθεση προς επεξεργασία προδιαλεγμένων ρευμάτων ΑΣΑ και διαχείριση του παραγομένου υπολείμματος (συνοπτική διαδικασία)

Έγκριση της υπ’ αρ. 108/2017 απόφασης του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Ερμιονίδας με θέμα: «Απογραφή περιουσίας, σύνταξη έκθεσης και κατάρτιση του απολογισμού, ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσης έτους 2014»

Έγκριση της υπ’ αρ. 109/2017 απόφασης του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας με θέμα: «Σύνταξη έκθεσης και κατάρτιση του απολογισμού, ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσης έτους 2015»

Σχετικά με παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Συντήρηση κι επισκευή σχολείων 2017»
Προσφυγή στη διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση για το διαγωνισμό: «Προμήθεια αδρανών υλικών για το έργο ανάπλασης δημοτικής οδού που καταλήγει στο πορθμείο Κόστας»

Έγκριση της υπ’ αρ. 117/2017 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π. Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ερμιονίδας με θέμα: «10η τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. έτους 2017»

Έγκριση της υπ’ αρ. 52/2017 απόφασης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας με θέμα: «Αποδοχή δωρεάς της οικογένειας Γεωργίου Λιβανού – 4ητροποποίηση προϋπολογισμού»

Έγκριση παράτασης ισχύος και τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Ερμιονίδας και Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. για την είσπραξη τελών, δικαιωμάτων εισφορών και προστίμων της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. στη Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης

Ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την προμήθεια υγρών καυσίμων για το Δήμο Ερμιονίδας και τα Νομικά του Πρόσωπα με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης.
Ορισμός δικηγόρων για την υπεράσπιση υποθέσεων του Δήμου Ερμιονίδας
Σχετικά με τη συμμετοχή του Δήμου Ερμιονίδας:

α) Στην 33η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia 2017” στη Θεσσαλονίκη

β) Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Λονδίνο
Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος Δήμου Ερμιονίδας οικ. έτους 2017

Συζήτηση σχετ. με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου σχετ. με αποκατάσταση περιβαλλοντικής ζημιάς στην περιοχή του έργου: «Μονάδα δεματοποίησης – προσωρινής αποθήκευσης Αστικών Σύμμεικτων Αποβλήτων» στη θέση «Σταυρός» Τ.Κ. Διδύμων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΔΗΜΑΡΑΚΗΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ