ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Οι ληστείες αλλοδαπών εις βάρος αλλοδαπών στην Αργολίδα η αιτία των επεισοδίων στο Ανυφί

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:42:00 π.μ. | |
Ληστείες αλλοδαπών εις βάρος αλλοδαπών στην Αργολίδα η αιτία των επεισοδίων στο Ανυφί
 Από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις ληστειών σε βάρος δύο  αλλοδαπών, ενός  34χρονου υπηκόου Ιράν και ενός 24χρονου υπηκόου Πακιστάν, αντίστοιχα, οι οποίες έγιναν την 5.10.2017 και την 6.10.2017, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές αναζητείται ένας 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ο 37χρονος μαζί με άγνωστους συνεργούς του, την 5.10.2017, προσέγγισαν τον 34χρονο και με τη χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν χρήματα ενώ την 6.10.2017, προσέγγισαν τον 24χρονο και με τη χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν χρήματα και κινητό τηλέφωνο.

Τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα ληστειών μεταξυ αλλοδαπών, φαίνεται πως ειναι και η αιτία των επεισοδίων που σημειώθηκαν ως αντίποινα το βράδυ της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου στο Ανυφί του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ