ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Πως είναι σήμερα ο γόης Τόμας Φριτς από την "Επιχείρηση Απόλλων" που γυρίστηκε στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:09:00 π.μ. |
Πως είναι σήμερα ο Τόμας Φριτς από την Επιχείρηση Απόλλων" που γυρίστηκε στο Ναύπλιο
Υποδυόταν τον Γερμανό πρίγκιπα, ο οποίος ερωτεύτηκε τρελά μια ξεναγό, την Έλενα Ναθαναήλ, στην ταινία "«Επιχείρηση Απόλλων» του 1968 που γυρίστηκε και στο Ναύπλιο με σκηνοθέτη τον Γιώργο Σκαλενάκη και σε μουσική του Γιάννη Μαρκόπουλου.

Ο Τόμας Φριτς είχε «κάψει» πολλές καρδιές του γυναικείου κοινού στην Ελλάδα με τα γοητευτικά γαλάζια μάτια του . Ήταν τότε 24 χρονών. 
Πλέον, ο ηθοποιός είναι 73 ετών και παραμένει γοητευτικός. Έχει αγοράσει ένα σπίτι στη Μύκονο, όπου περνάει ευχάριστα στις διακοπές του. 

Η καριέρα του χτίστηκε πάνω σε μεταγλωττίσεις ταινιών και σήριαλ.
Όταν η Έλενα Ναθαναήλ έφυγε από τη ζωή, ο Φριτς δήλωσε στο περιοδικό «Λοιπόν»:

" Έχω λυπηθεί πάρα πολύ με την απώλειά της. Για μένα η Έλενα σήμαινε πολλά και ας είχα να τη δω πολλά χρόνια! Από την πρώτη στιγμή που τη συνάντησα εντυπωσιάστηκα από τα μακριά βελούδινα μαύρα μαλλιά της, το μαύρο σαν κάρβουνο βλέμμα της. Για μας τους Γερμανούς το πρότυπο της μελαχρινής καλλονής είναι το ιδανικό, γιατί είναι σπάνιο. Προερχόταν από εξαιρετική οικογένεια και είχε ευγενή ανατροφή. Όμως, πέρα από την άψογη συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό της, ήταν πολύ ζεστή και φιλική μαζί μου. Μου μάθαινε ελληνικά, μου έδειχνε πράγματα που όφειλα να ξέρω και με καθοδηγούσε. Ήταν ο άνθρωπος που με πήρε από το χέρι και με έκανε να αγαπήσω την Ελλάδα . Δε θα την ξεχάσω ποτέ! "

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ