ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Σκουρλέτης από την Καλαμάτα για τα απορρίμματα: Δεν υπάρχουν περιθώρια καθυστερήσεων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:02:00 μ.μ. | |
Σκουρλέτης από την Καλαμάτα για τα απορρίμματα: Δεν υπάρχουν περιθώρια καθυστερήσεων
 Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση αποτελούν οι δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, από την Καλαμάτα για το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου. Ο υπουργός Εσωτερικών επιβεβαίωσε και αυτός ότι θα προχωρήσουν οι διαδικασίες στη βάση όσων έχουν συμφωνηθεί (σχέδιο ΣΔΙΤ της περιφέρειας Πελοποννήσου) προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια καθυστερήσεων».

 Μάλιστα, ο κ. Σκουρλέτης επιχειρώντας να κάνει ακόμα πιο σαφές το μήνυμά του σημείωσε ότι πρέπει το ζήτημα να αντιμετωπιστεί ανεξάρτητα με την άποψη που μπορεί να είχε ο καθένας κατά το παρελθόν.

«Αυτή η υπόθεση έχει τη δικιά της ιστορία. Έχει αποτελέσει αντικείμενο μιας δύσκολης συζήτησης εδώ στην Πελοπόννησο. Η κυβέρνηση προσπάθησε να αποτυπώσει σε αυτή την κατάληξη της νέας συμφωνίας κάποια σημεία, τα οποία θα την κάνουν πιο λειτουργική και προς όφελος των πολιτών της Πελοποννήσου. Ελπίζουμε με βάση όσα έχουν συμφωνηθεί να προχωρήσουμε. Δεν υπάρχουν περιθώρια καθυστερήσεων. Ανεξάρτητα ποια άποψη μπορεί να είχε ο καθένας, καλή ή κακή, υπάρχει η ανάγκη να αντιμετωπίσουμε με έναν αποτελεσματικό τρόπο το θέμα των απορριμμάτων» ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης.

Πηγή: messiniapress.gr
Φώτο: ΑΠΕ ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ