ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Ο ιστορικός Ναός του Αγίου Σπυρίδωνος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της νεώτερης ιστορίας του Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:01:00 μ.μ. |
Ο ιστορικός Ναός του Αγίου Σπυρίδωνος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της νεώτερης ιστορίας του Ναυπλίου
Η απόφαση του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρου,να φέρει ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο,και να αναλάβει ο Δήμος τις δαπάνες για την αποκατάσταση και συντήρηση του ιστορικού Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Ναυπλίου, αναμφησβήτητα είναι επαινετή. 

Πολύ σύντομα το σημαντικό αυτό μνημείο του τόπου μας θα έχει συντηρηθεί και αποκατασταθεί πλήρως. Οι πολλές δεκαετίες που έχουν περάσει από την ανέγερση του Ναού,είχαν επιφέρει σημαντική φθορά στα δομικά υλικά του μνημείου,αλλά και το μεγάλο πρόβλημα υγρασίας,δηλαδή φθορές που μακροπρόθεσμα, εγκυμονούσαν κινδύνους. Με αυτές τις εργασίες, ο κίνδυνος αυτός εξαλείφεται και το γεγονός αυτό, δεν μπορεί παρά να μας γεμίζει ικανοποίηση.

Χαίρομαι που ο Δήμαρχος δέχτηκε τις προτάσεις του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, αλλά και πάρα πολλών κατοίκων του Ναυπλίου και ένα κτήριο μνημείο θα συνεχίσει να εκπέμπει τα μηνύματά του και στο μέλλον,γιατί ο ιστορικός Ναός του Αγίου Σπυρίδωνος Ναυπλίου, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της νεώτερης ιστορίας της πόλης μας.

Τάκης Χουντάλας
Κάτοικος Ναυπλίου
Συνταξιούχος Τραπεζικός.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ