ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Τα κρασιά της Πελοποννήσου στη Θεσσαλονίκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:01:00 π.μ. |
Τα κρασιά της Πελοποννήσου στη Θεσσαλονίκη
 Στη Θεσσαλονίκη ανεβαίνουν μαζικά οι οινοποιοί της Πελοποννήσου για ακόμη μια χρονιά και μας προσκαλούν στην καθιερωμένη εκδήλωση γευστικής δοκιμής των κρασιών τους.

Έτσι, τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017, μας περιμένουν στο ξενοδοχείο Makedonia Palace για να περιπλανηθούμε στους Δρόμους του Κρασιού της Πελοποννήσου, δοκιμάζοντας τα κρασιά των οινοποιείων τους. Κλασικές ετικέτες, καινούργιες προτάσεις, πειραματικές οινοποιήσεις, παλιές σοδιές… οτιδήποτε έχει να επιδείξει ο Πελοποννησιακός αμπελώνας θα σερβιριστεί στο ποτήρι μας.

Παράλληλα με την εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, στις 18.00 - 19.00, το σεμινάριο/γευστική δοκιμή «Μοσχοφίλερο. Τα διαφορετικά στυλ και η ουσία». ((Η είσοδος στο σεμινάριο είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες της εκδήλωσης. Είναι, ωστόσο, απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στα: 2310 888311, info@wineplus.gr)

Η γνωριμία με τα κρασιά του Πελοποννησιακού αμπελώνα θα ολοκληρωθεί με την κλήρωση φιαλών magnum.

Η γευστική δοκιμή των Πελοποννησιακών κρασιών στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, από τις 15.00 έως τις 17.00 για τους επαγγελματίες του χώρου (με πρόσκληση) και στη συνέχεια, έως τις 21.00, για όλους τους φίλους του κρασιού (με είσοδο 3€).

Οργανώνεται από τη Wine Plus για λογαριασμό της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Πελοποννήσου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ