ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Ευχαριστήριο της Ένωσης Εφοπλιστών για το Συνέδριο Θαλάσσιου τουρισμού στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:53:00 μ.μ. |
Ευχαριστήριο της Ένωσης Εφοπλιστών για το Συνέδριο Θαλάσσιου τουρισμού στο Ναύπλιο
 Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω και προς εσάς τις ευχαριστίες για την, με πολύ προθυμία, συμμετοχή και παρουσίαση ομιλίας στο Συνέδριο το οποίο, κατά γενική ομολογία, ήτο επιτυχές.

Αυτό οφείλεται στα ενδιαφέροντα στοιχεία που παρουσιάστηκαν σε κάθε τομέα λειτουργίας του θαλάσσιου τουρισμού.

Εκτιμάται πως εκπροσωπήσαμε όλοι μας με τον καλύτερο τρόπο τους κλάδους που ανήκουμε και οι τοπικοί φορείς του Ναυπλίου επεσήμαναν, ότι αποτελέσαμε ένα ξεχωριστό team της πρωινής συνεδρίας.

Οι Κύριοι οργανωτές, Περιφέρεια και Δήμος, εξέφρασαν σε εμένα προσωπικά, στο τέλος του Συνεδρίου, την μεγάλη ικανοποίηση και εγώ με τη σειρά μου μεταφέρω αυτό το στοιχείο σε όλους σας, για να νοιώθετε και εσείς ότι αναγνωρίστηκε πανηγυρικά η σημασία των κλάδων του θαλάσσιου τουρισμού, καθώς και αυτή των παρεμφερών δραστηριοτήτων, όπως των υδατοδρομίων. Η παρουσία των δύο εκπροσώπων ομιλητών μας, από το όμορφο νησί του Ιονίου, είχε ιδιαίτερο χρώμα με εμπλουτισμό των θεμάτων του Συνεδρίου.

Οφείλουμε πάντως να ομολογήσουμε ότι, οι κύριοι οργανωτές – τοπικοί φορείς του Συνεδρίου, έδειξαν σε κάθε στιγμή το ενδιαφέρον και τη φιλοξενία των. Για το γεγονός αυτό απηύθυνα ιδιαίτερες ευχαριστίες από την πλευρά μας.

Εύχομαι να υπάρχει υγεία και να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε, με τον ίδιο τρόπο και σύνθεση και σε παρόμοια γεγονότα στο μέλλον.

Με εκτίμηση,

Αντώνιος Καλούδης
Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ