Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017

Ο Ίναχος γιορτάζει τον Άγιο Δημήτριο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:54:00 μ.μ. | | | |
Ο Ίναχος γιορτάζει τον Άγιο Δημήτριο (βίντεο)
 Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017, εορτή του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου, εορτάζει ο φερώνυμος Ναός στον Ίναχο του Δήμου Άργους – Μυκηνών στην Αργολίδα.
Την παραμονή της εορτής, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου εψάλει Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεώς Αργολίδος , Χρυσοστόμου Μιχαλοπούλου.

Μετά το τέλος του πανηγυρικού εσπερινού ακολούθησε περιφορά της ιερής εικόνας σε όλο το δημοτικό διαμέρισμα παρουσία πλήθος κόσμου.
Παραβρέθηκαν ο βουλευτής Αργολίδος Γ.Ανδριανός , ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α. Χειβιδόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Β.Σιδέρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Άργους -Μυκηνών Κ.Μπέγκος κα.
Ο Ιερέας του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Θεοδόσιος Μπονταίτης ευχαρίστησε τον Ιεροκήρυκα που τέλεσε τον πανηγυρικό εσπερινό και κήρυξε τον θείο λόγο καθώς και τους Ιερείς που τίμησαν τον Άγιο Δημήτριο ,αλλά και τα παιδιά του δημοτικού σχολείου Ινάχου που λάμπρυναν με την παρουσία του την εορτή.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ