ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Οικονομική ενίσχυση Ελληνορθόδοξης ενορίας της Αγγλίας στο συσσίτιο Ευαγγελίστριας Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:06:00 μ.μ. | |
Οικονομική ενίσχυση Ελληνορθόδοξης ενορίας της Αγγλίας στο συσσίτιο Ευαγγελίστριας Ναυπλίου
 Με μία συγκινητική προσφορά 1,700 ευρώ, προς το Συσσίτιο του ιερού ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, οι Έλληνες της Ελληνορθόδοξης κοινότητας του Αγίου Παντελεήμονα στο Λονδίνο απέδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους στους απόρους της πόλης του Ναυπλίου.


Την επιταγή στο Ναύπλιο παρέδωσε στον εφημέριο και πρόεδρο του Συσσιτίου του ιερού ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, π.Ελευθέριο Μίχο , ο Ναυπλιώτης Ιερέας που βρίσκεται στην Αγγλία, πρωτοπρεσβύτερος Αναστάσιος Σαλαπάτας.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή του εφημέριου π. Ελευθέριου Μίχου

'' Σε αυτή τη δύσκολή εποχή της Οικονομικής κρίσης και της ανεργίας ιδιωτικές πρωτοβουλίες έρχονται να συνεπικουρήσουν στο έργο της διασφάλισης ενός αξιοπρεπούς κοινωνικό-οικονομικού επιπέδου ζωής για τους πολίτες.

Μέσα στις δράσεις σας , που σκοπό έχουν να απαλύνουν τον πόνο ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, του πλήττονται περισσότερο από κάποιους, άλλους, με ανεργία, φτώχεια και αποκλεισμό, ανήκει και η ευγενική χορηγία σας με το χρηματικό ποσό των 1.700 €, συνδράμοντας και εσείς στο καθημερινό φαγητό που μαγειρεύεται από το συσσίτιο του Ιερού Ναού της ΕΥΑΓΓΕΑΙΣΤΡΙΑΣ . Πολίτες της πόλης εθελοντικά προσφέρουν αυτή την υπηρεσία. Με την ενέργεια Σας αυτή, αποδεικνύετε ένα φιλανθρωπικό αίσθημα και μετέχετε σε δράσεις έμπρακτης αλληλεγγύης.

Θερμές ευχαριστίες στον αγαπητό και σεβαστό πατέρα Αναστάσιο Σαλαπάτα και σε όλους Σας.''


Ο Πρωτοπρεσβύτερος Αναστάσιος Δ. Σαλαπάτας γεννήθηκε στο Ναύπλιο.
Τις τελευταίες δεκαετίες ζει μόνιμα στο Λονδίνο, όπου διακονεί την Αρχιεπισκοπή Θυατείρων ως Ιερατικώς Προϊστάμενος της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας Αγ. Παντελεήμονος ΒΔ Λονδίνου.

Σπούδασε Θεολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μεσαιωνική Ιστορία στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.Μετεκπαιδεύθηκε στην Εκκλησιαστική Ιστορία και Λειτουργική στα Πανεπιστήμια της Ουαλίας και του Λονδίνου. Δίδαξε Ορθόδοξη Πνευματικότητα στο Πανεπιστήμιο του Κάρδιφ της Ουαλίας, καθώς και Ελληνική Γλώσσα, Ιστορία και Πολιτισμό σε Κολέγια Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Νότια Ουαλία. Δίνει συχνά διαλέξεις σε Πανεπιστήμια, Συνέδρια και ετερόδοξους Ναούς, με θέματα που αφορούν τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Σήμερα είναι Διευθυντής του Ελληνικού Κολεγίου Αγ. Παντελεήμονος Harrow ΒΔ Λονδίνου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ