ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Σεμινάριο για Νηπιαγωγούς στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:11:00 μ.μ. |
Σεμινάριο για Νηπιαγωγούς στο Άργος
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Ελπίδα Ζωής» στα πλαίσια των παρεμβάσεων του, στην σχολική κοινότητα- νηπιαγωγούς, συνεχίζοντας την υλοποίηση του σχεδιασμού για το Σχολικό έτος 2017-2018, προγραμματίζει την υλοποίηση διήμερου Βιωματικού Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου βασίζεται στο υλικό «Παραμύθι χωρίς σύνορα»

Το «Παραμύθι χωρίς σύνορα» είναι ένα υλικό (του Κ.Π. Αθηνά Υγεία), που στόχο έχει μέσα από το συμβολισμό και τους μηχανισμούς ταύτισης και προβολής, τα μικρά παιδιά να κατανοήσουν τον εαυτό τους, τους άλλους και να διαπραγματευτούν θέματα που τα απασχολούν στην καθημερινότητα τους. 

Ως εργαλείο πρόληψης αποσκοπεί στο να προσεγγίσουν, τα παιδία, με βιωματικό τρόπο θέματα όπως η διαφορετικότητα, η συνεργασία, η λήψη απόφασης, η επίλυση συγκρούσεων, συμβάλλοντας στην ψυχοκοινωνική ανάπτυξη τους. 

Το Σεμινάριο συνολικής διάρκειας 8 ωρών θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης στο Άργος στην οδό Κοφινιώτου 20,
-την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 ώρες 5-9μμ,
-την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 ώρες 5-9μ.μ.
Το σεμινάριο θα συντονίσουν τα στελέχη Πιπίνα Μάρκου- Κοινωνική Λειτουργός και Βασιλική Γεωργιλά Κοινωνική Λειτουργός.

Λόγω του Βιωματικού χαρακτήρα του Σεμιναρίου, ο αριθμός συμμετεχόντων θα είναι 18-20 άτομα. Σε περίπτωση που οι αιτήσεις υπερβαίνουν τον προβλεπόμενο αριθμό θα προηγηθούν οι εκπαιδευτικοί που θα εφαρμόσουν άμεσα το υλικό. 

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο παρακαλούνται να αποστείλουν τις αιτήσεις τους έως την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017 στο fax:2751061265 του Κέντρου ή στο email: elpidazo@otenet.gr .Σας επισυνάπτεται φόρμα αίτησης.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ