ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Ακόμα μία σημαντική δράση με πολλά μηνύματα από το Σύλλογο «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:03:00 μ.μ. |
Ακόμα μία σημαντική δράση με πολλά μηνύματα από το Σύλλογο «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»
Για έκτη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από το Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» το «Περπάτημα για τη ζωή» στα πλαίσια των δράσεων του για το μήνα Οκτώβριο, που είναι ο μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ν.Π. του Δήμου Άργους Μυκηνών «Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός» .

Με το σύνθημα «Μάθε – Πρόλαβε – Αντιμετώπισε» πλήθος κόσμου , διασχίζοντας τους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Άργους , διατράνωσε το μήνυμα ότι η πρόληψη σώζει ζωές , η γνώση είναι δύναμη και ο καρκίνος δεν είναι ταμπού. Στόχος της εκδήλωσης ήταν να επισημάνει ότι η έγκαιρη και πρώιμη διάγνωση του καρκίνου του μαστού αυξάνει τις πιθανότητες για επιτυχημένη και πολλές φορές πλήρη θεραπεία. Είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι όσο πιο νωρίς ανιχνευθεί ο παθολογικός ιστός τόσο πιο απλή και λιγότερο επίπονη αλλά συνάμα και ριζική θα είναι η θεραπεία.

Στην πρόσκληση του συλλόγου ανταποκρίθηκαν , εκτός των μελών και φίλων , σχολεία και φορείς της περιοχής ενώ σημαντική ήταν η συμμετοχή μελών του Ερυθρού Σταυρού Παραρτήματος Άργους και του ΚΑΠΗ. Παραβρέθηκαν επίσης ο κ. Ιωάννης Ανδριανός , βουλευτής Αργολίδας, η κα Δήμητρα Στεφανοπούλου, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας, ο κ. Παντελής Kοκκινόπουλος, Πρόεδρος Παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας N. Αργολίδος, ο κ. Δημήτρης Κρίγγος, αντιδήμαρχος του Δήμου Άργους Μυκηνών, ο κ. Βαγγέλης Τζαβέλλας, πρόεδρος του Ν.Π. «Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός», ο κ. Νίκος Δελής, μέλος Δ.Σ. «Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού» και πρόεδρος της «ΑΡΓΩ Α.Ε.», ο κ. Παναγιώτης Σκούφης, πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Β'/θμιας Εκπ/σης και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΡΜ, η κα Ελισάβετ Δήμα – Πετροπούλου, αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ, o κ. Νικητόπουλος Δημήτρης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, η κα Σόνια Τάνταρου - Κρίγγου, πολιτευτής Αργολίδας , σύσσωμο το Δ.Σ. και τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής του συλλόγου.
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» με την συνεχή παρουσία του , πλέον των είκοσι ετών στο νομό μας , έχει να επιδείξει σημαντικότατο έργο και δράσεις που στοχεύουν στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση κάθε μορφής καρκίνου, την με κάθε τρόπο στήριξη των ασθενών με καρκίνο του νομού μας , την προαγωγή της υγείας των πολιτών και την προστασία του περιβάλλοντος ενώ η παρουσία του έχει ξεφύγει από τα στενά όρια του νομούς όντας μέλος της ΔΕΔΙΔΙΚΑ (Διασωματειακή Επιτροπή Διεκδίκησης Δικαιωμάτων Καρκινοπαθών), του ΕΛΛΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου) και του ECPC (Eυρωπαϊκού Συνασπισμού Ασθενών με Καρκίνο).
Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Μάρω Γέμελα κατά την σύντομη ομιλία της , αφού ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και το Δήμο Άργους Μυκηνών για την υποστήριξη στην δράση , μεταξύ άλλων , επισήμανε ότι το «Περπάτημα για τη ζωή» αποτελεί πλέον θεσμό και ανανέωσε το ραντεβού για το έβδομο που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο χρόνο στο Ναύπλιο. 
Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά για την βοήθεια τους τις εθελόντριες που παρασκεύασαν τα εδέσματα που προσφέρθηκαν στους συμμετέχοντες, τον κ. Πάρη Βασιλάκο, Φωτογραφείο art PHOTOΣΥΝΘΕΣΗ Άργος – Ναύπλιο, την κα Ελισάβετ Δήμα – Πετροπούλου, για την προσφορά μέρους των χυμών που διατέθηκαν, τον κ. Κώστα Τσεβόπουλο, για την εθελοντική τεχνική υποστήριξη, τον κ. Γιάννη Κόλλια, “special effects”, για την ευγενική προσφορά μπαλονιών και τις κυρίες Ελένη Σιδέρη και Βοναπάρτη Φωτεινή από το ΚΑΠΗ του Δήμου Άργους – Μυκηνών καθώς επίσης και τους χορηγούς:
Φουγάρο - Χώρος Ζωής και Χώρος Τέχνης
Διπλωματούχοι ξεναγοί Αργολίδας
Οινοποιείο DOMAINE SKOURAS / ΚΤΗΜΑ ΣΚΟΥΡΑ Ο.Α.Ε.
Τριαντάφυλλα Άργους Ε.Π.Ε. – Παραγωγή, εμπορία, εξαγωγές ανθέων
Κωσταλάμπρος – Έκθεση, συνεργείο, ανταλλακτικά
Φ.ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ & ΥΙΟΙ Α.Ε. – εμπόριο νωπών και ΚΤΨ προϊόντων
ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ – ΑΕΣ ΑΕ
Φάκλαρης - Argolis
Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας
Κεχαγιάς – Βιολογικοί αμπελώνες
Μαχαίρας ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ | Εμπόριο Οικοδομικών Υλικών
Αποθήκη ομορφιάς
Φλώκος – Κοσμήματα Ωρολόγια
Αφοι Βασιλόπουλοι Ο.Ε. – Περισυλλογή ανακυκλώσιμων υλικών
United Colors Of Benetton
Art line – Everything for the furniture
Κουτρουφίνης Ευάγγελος και Υιοι Ο.Ε. – Εμπορία κρεάτων
Μποζιονέλος Ηλίας και ΣΙΑ Ο.Ε. – Τυροκομείο
Παλίρροια – Τάγκαλης Βασίλης
Ulis Bιοτεχνία Aρτοσκευασμάτων
Τυποφωτ – Σάκης Κοσκινάς
Παϊβανάς – Home Collections
Μποζιονέλος Α.Ε. - Εισαγωγές, Εμπορία, Επεξεργασία
Αφοί Μπαμπαλιάρου και ΣΙΑ Ε.Ε. – Βιβλιοχαρτοπωλείο
Μαλαχιάς Α.Ε. – Αυτοκίνητο, Ανταλλακτικά, συνεργείο, Φανοποιείο, Ασφάλειες, Ελαστικά
Λυμπέρης – Αρτοποιία Ζαχαροπλαστική
Κεντρικόν καφέ, Ναύπλιο
ΑΣΤΡΟ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Γ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ – Πολυκατάστημα
Οινοποιείο Σπύρου Φράγκου
Best Fruit – Αφοί Ν. Ψυχογιού και Σια Ο.Ε.
Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας
ΑΣΕΠΕ ΠΥΡΓΕΛΑΣ “ARGOS FRUIT”
Αλεύρι και Ζάχαρη - Αρτοποιία Ζαχαροπλαστική
Φωλιά, Βιβλιοπωλείο, Αθήνα
ΕΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ «ΡΕΑ»
AVIN - Ξηνταρόπουλος Σταύρος
Circulo Cooperativa, Ναύπλιο




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ