ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Επίτιμος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ανακηρύσσεται ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:09:00 π.μ. | |
Επίτιμος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ανακηρύσσεται ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών
 Επίτιμος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ανακηρύσσεται ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος -στο Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών, της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών-, σε τελετή που θα γίνει στην Καλαμάτα, την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο της τελετής, που θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο “Νικόλαος Πολίτης” του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στις 7.30 το βράδυ, τον Αρχιεπίσκοπο θα προσφωνήσει ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κωνσταντίνος Μασσέλος και θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τον κοσμήτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών Αλέξιο Σαββίδη και τον πρόεδρο του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών Νικόλαο Ζαχαριά.

Την αναφορά στον τιμώμενο θα κάνει ο Θανάσης Χρήστου αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών και στη συνέχεια θα αναγνωστεί το ψήφισμα του τμήματος από την επίκουρη καθηγήτρια Αιμιλία Μπάνου. Την απόφαση ανακήρυξης του Αρχιεπισκόπου σε επίτιμο διδάκτορα θα αναγνώσει ο κ. Μασσέλος, για να ακολουθήσει η αναγόρευση του Αρχιεπισκόπου από τον κ. Ζαχαριά και η περιένδυση του τιμωμένου με την τήβεννο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου από τους κ.κ. Μασσέλο και Σαββίδη.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ομιλία του Αρχιεπισκόπου, με θέμα “Χριστιανικαί επιγραφαί σε βυζαντινά μνημεία της Βοιωτίας”.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ