ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Η νησίδα Σαν Τζόρτζι οριστικά στον Δήμο Ύδρας με ομόφωνη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:53:00 μ.μ. |
Η νησίδα Σαν Τζόρτζι οριστικά στον Δήμο Ύδρας με ομόφωνη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους
 Μετά από αγώνα και συνεχή όχληση για την αδικία που είχε γίνει εις βάρος του νησιού μας, με τα διοικητικά όρια της νησίδας Άγιος Γεώργιος να εμφανίζονται στον Δήμο Λαυρεωτικής, δικαίωση αποτελεί για την Ύδρα η γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Νο 171/2017 που απεφάνθη ΟΜΟΦΩΝΑ ότι η Νησίδα υπάγεται Διοικητικά στον Δήμο Ύδρας!

Το επόμενο βήμα είναι να αποδεχτεί ο αρμόδιος Υπουργός τη γνωμοδότηση και να ξεκινήσουν πλέον όλες οι νόμιμες διαδικασίες αποκατάστασης και επαναφοράς της νησίδας στον Δήμο Ύδρας.

Σχετικά με το μείζον θέμα και τη θετική εξέλιξη ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης δήλωσε: 

«Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου μας (01/09/2014) ξεκινήσαμε έναν τεράστιο αγώνα για να ανατρέψουμε αυτή την τεράστια αδικία που είχε συντελεστεί εις βάρος της Ύδρας από το 2011. Αμέτρητες συναντήσεις με Υπουργούς, Βουλευτές, Γενικούς Γραμματείς Υπουργείων και Διευθυντές Υπηρεσιών. Έγιναν πολυάριθμες δικαστικές ενέργειες. Συντάχθηκαν και απεστάλησαν δεκάδες υπομνήματα αλλά και έγιναν δεκάδες παρεμβάσεις στον Τύπο. Δεν χάθηκε καμία ευκαιρία ώστε να μη γίνει αναφορά για το δίκαιο αίτημα της Ύδρας μας. Ακόμα και σε συναυλίες, στην υποδοχή των επισήμων στον Δήμο για τις γιορτές μας όπου και όποτε μπορέσαμε θέσαμε το θέμα της ΎΔΡΑΣ μας!!

Ως αποτέλεσμα, ενώ κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο δεν έγινε καμία συγκεκριμένη κίνηση εις βάρος αυτής της αδικίας, σήμερα τρία χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας επήλθε η δικαίωση ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ!!! Ανοίγει έτσι ο δρόμος ο Δήμος μας να εισπράττει 500.000 Ευρώ ετησίως και οι κάτοικοί του να έχουν ισόποση απαλλαγή από τα ποσά που πληρώνουν στη ΔΕΗ!!!
Σας Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όσους στάθηκαν δίπλα στην ΎΔΡΑ!! Ο Αγώνας μας συνεχίζεται μέχρι την τελική δικαίωση!!!»

Πηγή: fonitisydras.com
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ