ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Γιάννης Μαλτέζος: Ιδέες, προτάσεις, επιχειρήματα στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Νίκαια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:48:00 π.μ. | |
 Γιάννης Μαλτέζος: Ιδέες, προτάσεις, επιχειρήματα στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Νίκαια
 Με μεγάλη συμμετοχή έγινε χθες στη Νίκαια στον Πειραιά το προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας με αντικείμενο: για τους εργαζόμενους και τους ανέργους. Η επιλογή του τόπου δεν ήταν τυχαία αφού στη συγκεκριμένη περιοχή η ανεργία αγγίζει το 44%, μεγαλύτερη από κάθε άλλη περιοχή στην επικράτεια.

Πρόκειται για το πρώτο προσυνέδριο με συγκεκριμένη θεματική, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα προσυνέδρια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, προετοιμάζοντας έτσι το 11ο Συνέδριο που θα γίνει το Δεκέμβριο στην Αθήνα.

Ήταν μια τολμηρή και φρέσκια κίνηση όπου ανταλλάχτηκαν ιδέες, προτάσεις, αντιρρήσεις, επιχειρήματα μεταξύ όλων των συμμετεχόντων, χωρίς άνωθεν εισηγήσεις και κομματικές γραμμές.

Στο τέλος το λόγο πήρε ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης που θέλησε να συγκεντρώσει τα συμπεράσματα που βγήκαν και τόνισε ότι η λύση στην ανεργία και η επιστροφή στην ανάπτυξη δεν ειναι η επιδοματική πολιτική αλλά η δυνατότητα στην ευκαιρία. Φιλικό επενδυτικό περιβάλλον, μείωση των εργοδοτικών εισφορών, μείωση της φορολογίας, αυτόματα θα σημάνουν άλματα στην ανταγωνιστικότητα και πολλές νέες θέσεις εργασίας στην αγορά εργασίας. 

Επίσης σύνδεση της γνώσης με την εργασία, νέες μορφές τεχνικής εκπαίδευσης, εξειδίκευσης αλλά και επανειδίκευσης θα μπορέσουν να σταματήσουν τη διαρροή νέων επιστημόνων στο εξωτερικό και να τους πείσουν να επιστρέψουν.

Ο Πρόεδρος της Π.Ο. Πελοποννήσου
Γιάννης Μαλτέζος


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ