ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Τον πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδος Ι. Καποδίστρια τίμησε το Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:56:00 μ.μ. | |
Τον πρώτο Κυβερνητη της Ελλάδος Ι. Καποδίστρια τίμησε το Ναύπλιο (βίντεο)
 Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης, για τα 186 χρόνια από την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια, που πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο.

Το πρωί τελέσθηκε Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Πρωτοπρεσβύτερου π. Ελευθέριου Μίχου. Κατόπιν ακολούθησε στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα, επιμνημόσυνη δέηση για τον πρώτο Κυβερνητη της Ελλάδος Ιωάννη Καποδίστρια.
Ακολούθησαν απόδοση τιμών και κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του Ιωάννη Καποδίστρια με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Εταιρίας Κέρκυρας " Ο Καποδίστριας", της μπάντας του Δήμου Ναυπλιέων και στρατιωτικού αγήματος, ενώ στις εκδηλώσεις συμμετείχαν και σχολεία της πόλης
Τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν αποδίδοντας τιμές οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας και Γιάννης Ανδριανός, εκπρόσωποι από τις πρεσβείες της Ρωσίας, της Ελβετίας και της Κύπρου, ο αντιπεριφερειάρχης Α.Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Δημαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος, ο εκπρόσωπος του Δήμαρχου Αίγινας δημ. σύμβουλος Γιώργος Τσατήρης η Θεματική αντιπεριφερειάρχης Ε.Παναγιωτοπούλου, ο Περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Ναυπλιέων Κώστας Κολόκας, ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου Θεοδόσης Σπαντιδέας, Στρατιωτικές, Αστυνομικές και Λιμενικές αρχές, Σύλλογοι αποστράτων κα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ