ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Ν. Γόντικας: Φιέστα εξαπάτησης το «αναπτυξιακό» συνέδριο της κυβέρνησης στην Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:54:00 μ.μ. | | |
Ν. Γόντικας: Φιέστα εξαπάτησης το «αναπτυξιακό» συνέδριο της κυβέρνησης στην Πελοπόννησο
Το συνέδριο που ετοιμάζει η κυβέρνηση με την Περιφέρεια για τον επόμενο μήνα είναι ένα συνέδριο εχθρικό για το λαό.


Η κυβέρνηση με τα περί «δίκαιης ανάπτυξης» κοροϊδεύει το λαό όπως και οι προηγούμενες. Δεν νοιάζονται για την ανάκτηση των απωλειών που είχαν τα προηγούμενα χρόνια οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι, για τη δεινή θέση των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων, που βλέπουν κάθε χρόνο τον εφιάλτη του ξεκληρίσματος πιο άμεσα, για τους αυτοαπασχολούμενους που βλέπουν το λουκέτο στο μαγαζί τους. Νοιάζονται για να εξασφαλίσουν κέρδη στους μεγάλους μονοπωλιακούς ομίλους που δραστηριοποιούνται στην ενέργεια, στον τουρισμό, στην εξαγωγή αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων.

Ο λαός έχει πείρα από τα ανάλογα συνέδρια που έγιναν το προηγούμενο διάστημα σε άλλες περιοχές της χώρας (Δυτική Μακεδονία, Στεραιά Ελλάδα, Κρήτη). Ήταν φιέστες εξαπάτησης, αποπροσανατολισμού και ενσωμάτωσης του λαού. Ο λαός της Πελοποννήσου δεν έχει να ωφεληθεί τίποτα από τη συνάντηση της «δίκαιης ανάπτυξης» του κ. Τσίπρα με την «υγιή επιχειρηματικότητα» του κ. Τατούλη.

Το συνέδριο αφορά τους ανεμογεννητριάδες, τους tour operators, τους μεγαλοξενοδόχους, τους μεγαλοεξαγωγείς αγροτικών – κτηνοτροφικών προϊόντων, τους μεγαλοεπιχειρηματίες. Γι’ αυτό θα συνωστιστούν όλοι τους σ’ αυτή τη φιέστα. Δεν τους φτάνουν τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, που πήραν ζεστό χρήμα από επιχορηγήσεις, προγράμματα και νόμους. Θέλουν και άλλα.

Το ΚΚΕ δεν θα συμμετέχει σε αυτή τη φιέστα και καλεί το λαό να μην τσιμπήσει στο παραμύθι της «δίκαιης ανάπτυξης», που του λένε, για να τον αποκοιμίσουν και να τον σφάξουν στον ύπνο.

Με αφορμή αυτό το συνέδριο είναι ευκαιρία να εκφραστεί και να δυναμώσει η λαϊκή οργή και αγανάκτηση, να γίνει αφετηρία για νέες πιο μεγάλες κινητοποιήσεις, ενάντια στα παλιά και νέα μέτρα, για τη διεκδίκηση των απωλειών, για τη ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης
Νίκος Γόντικας


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ