ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Συλλυπητήρια του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας για την απώλεια του Σπύρου Τουλιάτου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:59:00 μ.μ. |
Συλλυπητήρια του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας για την απώλεια του Σπύρου Τουλιάτου
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας, το οποίο συγκλήθηκε εκτάκτως σήμερα, μόλις έγινε γνωστή η είδηση της απώλειας του Σπύρου Τουλιάτου, Οργανωτικού Γραμματέα της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων, εκφράζει τη βαθιά οδύνη όλων των συναδέλφων για τον ξαφνικό θάνατο του εκλεκτού συναδέλφου.

Ο Σπύρος Τουλιάτος, με το λαμπρό του έργο εντός και εκτός σχολικής αίθουσας, συνέβαλε στην επιστημονική συγκρότηση του κλάδου, κυρίως στο μάθημα της Ιστορίας.

Το έργο ανθρώπων, όπως ο Σπύρος Τουλιάτος, μένει πάντοτε ζωντανό. Η μνήμη του έστω αιωνία.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος
Νικόλαος Μπουμπάρης

Η γραμματέας
Κωνσταντίνα Πατούρα 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο Σπύρος Τουλιάτος γεννήθηκε το 1950 στα Γιάννενα. Για πολλά χρόνια και μέχρι το θάνατό του διατέλεσε Οργανωτικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων, με ευρεία αποδοχή και αναγνώριση από τους συναδέλφους του.

«Παθιασμένος με την αναζήτηση της ιστορικής αλήθειας και σταθερός υπερασπιστής της υλιστικής αντίληψης της Ιστορίας, ο Σπύρος αποτέλεσε συνεργάτη του Τμήματος Παιδείας και Ιστορίας της ΚΕ και μέλος του Κέντρου Μαρξιστικού Ερευνών. 

Ήταν επίσης συγγραφέας πολλών άρθρων του περιοδικού “Θέματα Παιδείας”, ομιλητής στα επιστημονικά συνέδρια της ΚΕ του ΚΚΕ για τον Γιάννη Ρίτσο, τον Κώστα Βάρναλη και τον Ναζίμ Χικμέτ»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ