ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Αποχώρησε ο Γεράσιμος Κατσαΐτης από την Πελοπόννησος Οικολογική

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:10:00 μ.μ. |
Αποχώρησε ο Γεράσιμος Κατσαΐτης από την Πελοπόννησος Οικολογική
 Μετά από τρια χρόνια προσπάθειας κάλεσα σε δυο συναντήσεις με δυο καλέσματα από αυτό το ιστολόγιο, τα ΜΜΕ Αργολίδας και μέσα από το ραδιόφωνο της ΕΡΤ, όσους ενδιαφέρονταν για την συνέχιση της προσπάθειας να εκπροσωπηθεί συλλογικά ο χώρος της πολίτικης Οικολογίας σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας. Φυσικά ενημέρωσα και την εκπρόσωπο της “Παράταξης” στο Περιφερειακό συμβούλιο.

Δυστυχώς και στο Κρανίδι και στο Ναυπλιο όπου ταξίδεψα για την συναντηση δεν εμφανιστηκε κανένας. Ούτε μέλος ούτε ψηφοφόρος ούτε φίλος ούτε “παραταξη”. Αυτη ηταν η εικόνα στο Ναυπλιο όπου περίμενα για μιάμιση ώρα. Ίδια και στην πάνω πλατεία στο Κρανίδι.
Μετα απο αυτο το γεγονος αποχωρω απο την εκπροσωπηση του σχηματος στην Αργολιδα αλλα και την υποτιθεμενη “παραταξη” που ποτε σε αυτα τα τρια χρονια δεν λειτουργησε σαν τετοια και σταματω να λειτουργω αυτο εδω το ιστολογιο.

Σαν ενεργός πολίτης δραστηριοποιουμαι στον χώρο της ριζοσπαστικης πολιτικής Οικολογίας από το 1980 και φυσικά δεν θα σταματήσω τώρα. Η συνεχεια θα το δειξει.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ