Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017

Ο Πανναυπλιακός ζητά να επιλυθεί το πρόβλημα με τις άδειες καταλληλότητας και λειτουργίας των γηπέδων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:36:00 μ.μ. |
Ο Πανναυπλαικός ζητά να επιλυθεί το πρόβλημα με τις άδειες καταλληλότητας και λειτουργίας των γηπέδων
 Με αυτή την ανακοίνωση μας θέλουμε να επισημάνουμε και ταυτόχρονα να διαμαρτυρηθούμε για την κωλυσιεργία και την πολύ μεγάλη καθυστέρηση από πλευράς Δήμου ,σχετικά με τις άδειες καταλληλότητας και λειτουργίας των γηπέδων της ευρύτερης περιοχής και ενώ έχει ήδη ξεκινήσει το πρωτάθλημα για την Α1 ενώ σε λίγες ημέρες ξεκινάει και αυτό της Α2.

Γίνεται εύκολα λοιπόν αντιληπτό το κομφούζιο που θα επικρατήσει, αν δεν λυθεί άμεσα αυτό το πρόβλημα ,για το οποίο είναι αυτονόητο ότι δεν ευθύνεται η ΕΠΣΑ, αφού άδειες λειτουργίας των γηπέδων εκδίδουν οι Δήμοι και τις άδειες τέλεσης αγώνων εκδίδει η Περιφέρεια και με βάση αυτές τις προϋποθέσεις η διοργανώτρια αρχή ορίζει τους αγώνες ,στα γήπεδα που έχει στη διάθεση της .
Παράλληλα θέλουμε να εκφράσουμε την αγωνία μας για την κατάσταση που θα περιέλθει ο χλοοτάπητας του ΔΑΚ Ναυπλίου ,που χρησιμοποιούμε ως έδρα μας ,από την επιβάρυνση που υφίσταται, λόγω των συνεχόμενων αγώνων .

Το γήπεδο είναι περιουσία όλων των Ναυπλιωτών και πρέπει όλοι, και πρώτοι εμείς να το προστατεύουμε.

Ζητάμε λοιπόν να επιλυθεί αυτό το πρόβλημα ,ώστε να επανέλθει η ομαλότητα και η εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαίρου στο Δήμο μας .
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ