ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

«Πολεμικό υλικό» στα δικαστήρια του Αιγίου - Ο στρατός δεν ανταποκρίνεται για να το παραλάβει

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:46:00 π.μ. |
«Πολεμικό υλικό» στα δικαστήρια του Αιγίου - Ο στρατός δεν ανταποκρίνεται για να το παραλάβει
 «Μπαρουταποθήκη» θυμίζει η κατάσταση που επικρατεί στο Πρωτοδικείο του Αιγίου και το γεγονός αυτό ασφαλώς και είναι επικίνδυνο για τους δικαστικούς υπαλλήλους, αλλά και για την ανθρώπους που μπαινοβγαίνουν σε αυτό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος», υλικό από φυσίγγια και όπλα που είχε συγκεντρωθεί από τα προηγούμενα χρόνια στους χώρους του δικαστηρίου, παραμένει εκεί.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα τέτοια υλικά έφυγαν τελευταία φορά, στις αρχές της δεκαετίας του '90, με προορισμό το στρατόπεδο του Ναυπλίου και υπεύθυνο τον Στρατό.

Από τότε, μόλις τον περασμένο Αύγουστο, ο τεράστιος όγκος πολεμικού υλικού πακεταρίστηκε για να τα παραλάβει ο στρατός, όμως κάτι τέτοιο ουδέποτε έγινε κατορθωτό, αφού εδώ και ένα τρίμηνο, Στρατόπεδο της Αττικής, δεν ανταποκρίνεται στο έγγραφο αίτημα της Εισαγγελίας.

Το δημοσίευμα τονίζει ότι σε ειδική αποθήκη του Δικαστικού Μεγάρου (χωρίς παράθυρα) φυλάσσεται - εδώ και 3 περίπου δεκαετίες - όγκος υλικού, μεταξύ αυτών 120 όπλα (ακόμα και από υπόθεση του 1975), παντός είδους (περίστροφα, κυνηγετικά, κ.ά.), αλλά και χιλιάδες κούτες με φυσίγγια (αριθμημένα).

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι παρά την όλη διαδικασία της φύλαξης που χαρακτηρίζεται επισφαλής, με το παραμικρό μπορεί να επαναληφθούν τραγικά συμβάντα όπως αυτό που έγινε στην Πάτρα, όπου ένας υπάλληλος του Δήμου έχασε το χέρι του.

Πηγή: patrasevents.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ