ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Υποτροφία για Κοτσοβού!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:53:00 μ.μ. | |
Υποτροφία για Κοτσοβού!
Σύμμαχος της Ομοσπονδίας στίβου για μία ακόμη εκπαιδευτική χρονιά θα είναι το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, που για τέταρτη διαδοχική χρονιά ανοίγει επαγγελματικούς ορίζοντες σε πρωταθλητές του στίβου.

Ο ΣΕΓΑΣ πιστός στο πρόγραμμα που ξεκίνησε πριν μία πενταετία καταφέρνει, με την πολύτιμη βοήθεια του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, να τονώσει τη σημασία της εκπαίδευσης στη ζωή ενός αθλητή υψηλού επιπέδου. 

Η Ομοσπονδία έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια, μέσα από αυτή του την δράση να αλλάξει ριζικά το μέλλον περίπου 80 αθλητών και αθλητριών, που συμμετείχαν στα εκπαιδευτικά προγράμματα και δημιούργησαν τις συνθήκες επαγγελματικής αποκατάστασης μετά το τέλος της αθλητικής τους καριέρας. 

Ευκαιρία που θα αποκτήσουν φέτος 11 επιπλέον αθλητές και αθλήτριες που θα φοιτήσουν στα τμήματα του ομίλου, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πειραιά. Ανάμεσά τους και μία Αργείτισσα αθλήτρια η Βίκυ Κοτσοβού του Αριστέα.

 Η πρωταθλήτρια του Κώστα Καμπόσου, πανελληνιονίκης και βαλκανιονίκης στον ακοντισμό είναι μία από τις καλύτερες. Οι κόποι της ανταμείβονται...Εμείς της ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ