ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Ανδριανός Δρούζας: Η μουσική είναι η μόνη απόλαυση των αισθήσεων χωρίς αμαρτία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:30:00 μ.μ. | |
Ανδριανός Δρούζας: Η μουσική είναι η μόνη απόλαυση των αισθήσεων χωρίς αμαρτία
Συνέντευξη στον Μπάμπη Παπαφιλιππάκη

Αποτελεί ένα από τα πιο μεγάλα ταλέντα στο όργανο του κλαρίνου και αποτελεί άξιος συνεχιστής της παραδοσιακής μουσικής. Ο λόγος για τον Ανδριανό Δρούζα, ο οποίος από τότε που θυμάται τον εαυτό του, άρχισε να παίζει το εν λόγω μουσικό όργανο, το οποίο, όπως μας εξομολογείται, η σχέση τους είναι… ερωτική.


«Η μουσική είναι η μόνη απόλαυση των αισθήσεων χωρίς αμαρτία. Το κλαρίνο είναι πραγματικά η ζωή μου. Δεν υπάρχει μέρα που να μην εξασκηθώ και να μην το πιάσω στα χέρια μου» εξομολογείται στην ηλεκτρονική μας εφημεριδα ο μικρός σε ηλικία Ανδριανός, ο οποίος έχει καταγωγή από το Ναύπλιο.

«Άρχισα να παίζω κλαρίνο από πολύ μικρός. Μου άρεσε πολύ ο ήχος του και αυτός συνεχίζει να με μαγεύει όπως τότε την πρώτη φορά που το έπιασα στα χέρια του» αναφέρει ο φέρελπις μουσικός.
Παρά το γεγονός ότι θεωρείται ένας από τους κορυφαίους κλαρινιστές στην ηλικία του ο ίδιος παραμένει ταπεινός, κάτι που φαίνεται και από τα λεγόμενά του.

«Μου αρέσει συνεχώς να μελετάω και να μαθαίνω νέα πράγματα. Θαυμάζω του σπουδαίους σολίστες του κλαρίνου που έχει βγάλει η Ελλάδα και προσπαθώ να πάρω από αυτούς κάποια πράγματα. Αν σταματήσεις να μελετάς και να γίνεσαι καλύτερος δεν έχεις όχι μέλλον αλλά ούτε παρών» επισημαίνει ο Ανδριανός Δρούζας, ο οποίος κλείνοντας μας αποκάλυψε τι κάνει αυτό το διάστημα.

«Παράλληλα με τις σπουδές μου στο τμήμα Φιλολογίας στη Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών εμφανίζομαι μαζί με τον Δημήτρη Γιώτη. Ο Δημήτρης εκτός από εξαιρετικός τραγουδιστής είναι και εξαιρετικός άνθρωπος. Με έχει βοηθήσει πολύ και του χρωστάω πολλά» κατέληξε ο Ανδριανός Δρούζας, ο οποίος έχει αποδείξει ότι το μέλλον του ανήκει.

Πηγή: zougla.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ