ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Ικανοποίηση Μανιάτη για το debate στο Action24

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:03:00 μ.μ. | |
Ικανοποίηση Μανιάτη για το debate στο Action24
Εξαιρετικά θετική είναι στο επιτελείο του Γιάννη Μανιάτη η αποτίμηση για την εμφάνισή του στο χθεσινό debate στο τηλεοπτικό κανάλι ACTION24.

Κι αυτό γιατί ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου Προοδευτικού Κινήματος, εμφανίσθηκε να έχει επεξεργαστεί, αλλά και να μπορεί να υποστηρίξει με επιχειρήματα μια συγκεκριμένη όσο και ολοκληρωμένη, προγραμματική πρόταση για την προοπτική της χώρας, αλλά και του νέου φορέα.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο στόχος της συμμετοχής του Γ. Μανιάτη στο συγκεκριμένο debate. Ακριβώς για να προβληθούν οι προτάσεις των υποψηφίων και στη βάση αυτών να κρίνουν οι πολίτες, ο Γ. Μανιάτης έχει ζητήσει τη διεξαγωγή 13 περιφερειακών debates και 2 κεντρικών για την ανεργία και τις επενδύσεις.

Σε μερικά δε από τα μηνύματα που εστάλησαν και μέσω twitter από το χθεσινό debate o Γ. Μανιάτης ξεκινώντας ανέφερε ότι κάποιος τον ρώτησε αν έχει μήνυμα κ αυτός απάντησε, ότι μπορεί να μην έχει μήνυμα, αλλά έχει πρόταση. Στη συνέχεια είπε ότι “αν δεν πίστευα ότι το νέο κόμμα χρειάζεται νέα ηγεσία, δεν θα ήμουν υποψήφιος”.

Δήλωσε πως η Δημοκρατική Παράταξη έχει «αυτόνομη πρόταση και μέτωπο με τη Νέα Δημοκρατία, την παράταξη της χρεοκοπίας του Κ. Καραμανλή και την κυβέρνηση Τσίπρα που μας έβαλε πιο βαθιά στην κρίση», ενώ για το θέμα της ψηφοφορίας ανέφερε ότι λυπάται που η πρότασή του «για ηλεκτρονική ψηφοφορία δεν έγινε αποδεκτή και φαίνεται ότι τελικά κέρδισαν οι μηχανισμοί»!

Σε ότι αφορά προγραμματικές προτάσεις ο Γ. Μανιάτης δήλωσε ότι είναι «φύσει & θέσει απέναντι στον αγοραίο νεοφιλελευθερισμό του Μητσοτάκη & στη λαϊκίστικη δημαγωγία του Α. Τσίπρα». Ανέφερε ότι είναι «υπέρ της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων υπό 2 προϋποθέσεις: Αυστηρότατους όρους πιστοποίησης & ελέγχου και την πλήρη απελευθέρωση δημόσιου πανεπιστημίου για να γίνει ανταγωνιστικό».

«Η Ελλάδα μπορεί να πετύχει αν πιστέψουμε & αξιοποιήσουμε ότι μας κάνει υπερήφανους. Τους ανθρώπους μας & τη γεωπολιτική μας θέση. Με το πρόγραμμά μου στηρίζω τον άνεργο που αγωνιά, τον μικρομεσαίο που εξαφανίζεται, τη μεσαία τάξη που καταρρέει, τη νέα γενιά», ανέφερε ο υποψήφιος για την προεδρία του νέου κινήματος της Κεντροαριστεράς.

Γ. Μανιάτης : Θα ξανακάνω μεγάλη την παράταξή μου
«Θα ξανακάνω μεγάλη την παράταξη μου», έστειλε το μήνυμα ο Γ. Μανιάτης σε συνέντευξή του στο ρ/φ της Φωνής της Ελλάδας. Τόνισε πως ο στόχος του στις επόμενες εκλογές είναι να νικήσει τον Α. Τσίπρα και στις μεθεπόμενες τον Κ. Μητσοτάκη.

Μιλώντας στο σταθμό που απευθύνεται στους ομογενείς και αναφερόμενος στο χθεσινό debate τόνισε πως η ποιότητα του διαλόγου που αναπτύχθηκε μεταξύ των υποψηφίων για το νέο Προοδευτικό Κίνημα, καταδεικνύει την ποιότητα των στελεχών του Κεντροαριστερού χώρου και το υψηλό επίπεδο του πολιτικού πολιτισμού.

Στις αναφορές του για το νέο Προοδευτικό Κίνημα και τη στρατηγική του, υπογράμμισε πως η ευρωπαϊκή και η ελληνική Σοσιαλδημοκρατία έχουν συστατικό στοιχείο τη δίκαιη αναδιανομή του παραγόμενου πλούτου.

«Κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας στα μικρά και μεσαία εισοδήματα» διεμήνυσε ο Γ. Μανιάτης, μια προτεραιότητα της προγραμματικής του πρότασης. 
Επίσκεψη στο δήμο Ηλιούπολης

Συνάντηση με το Δήμαρχο Βασίλη Βαλασσόπουλο, τους Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους και πολίτες είχε στο δήμο Ηλιούπολης ο Γ. Μανιάτης κατά την οποία έγινε μια γόνιμη συζήτηση για την Κεντροαριστερά και τη δημιουργία του νέου Προοδευτικού Κινήματος.

Γ. Μανιάτης: «Συμφωνήσαμε ότι η διαδικασία της εκλογής πρέπει να ολοκληρωθεί με την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των Πολιτών και να προχωρήσουμε άμεσα στην ίδρυση του νέου Κινήματος με εκλογή των οργάνων του από την βάση. Συμφωνήσαμε πως το βάρος πρέπει να δωθεί στην νέα γενιά στις ηλικίες μέχρι 40 ετών που σήμερα υποφέρει από την ανεργία και σημειώσαμε τη μικρή συμμετοχή τους στα όργανα των κομμάτων. Τονίσαμε πως οι ευκαιρίες πρέπει να γίνουν ίσες για όλους».

Με την ευκαιρία της επίσκεψης ο Γ. Μανιάτης προσέφερε το νέο του βιβλίο στο δήμαρχο Ηλιούπολης.

Γ.Μανιάτης : «Αφιέρωσα στο φίλο και σύντροφο Βασίλη Βαλασσόπουλο, Δήμαρχο Ηλιούπολης, το βιβλίο μου για "Προοδευτικό Πατριωτισμό". Μιλήσαμε για το Προοδευτικό ΠΑΣΟΚ και τη σύγχρονη Προοδευτική Παράταξη που φιλοδοξώ να δημιουργήσουμε».

Περιοδεία Γ. Μανιάτη σε Μαγνησία, Καρδίτσα, Φθιώτιδα, Βοιωτία

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε όλη τη χώρα στα πλαίσια της επαφής του με τους πολίτες για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς του για Πρόεδρος στο νέο προοδευτικό κίνημα, ο Γιάννης Μανιάτης θα επισκεφθεί τη Μαγνησία, την Καρδίτσα, τη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου το πρωί θα επισκεφθεί την πόλη του Βόλου και το απόγευμα την πόλη της Καρδίτσας. Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου το πρωί θα επισκεφθεί την πόλη της Λαμίας και το απόγευμα την πόλη των Θηβών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ