ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Θετικότατα σχόλια για την συμμετοχή του ΙΕΚ Πελ/σου – Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης (ΣΤΕ) Άργους στην Πελοπόννησος EXPO

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:01:00 μ.μ. | |
Θετικότατα σχόλια για την συμμετοχή του ΙΕΚ Πελ/σου – Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης (ΣΤΕ) Άργους στην Πελοπόννησος EXPO
 Στην Πελοποννησιακή έκθεση expo 2017 συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία η Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης - ΙΕΚ Πελσ/ου με τα μαγειρικά τμήματα υποστηρίζοντας το περίπτερο τοπικών εδεσμάτων αλλά και τις γαστρονομικές δημιουργίες των Σεφ και των επαγγελματιών επισιτισμού που λάμβαναν μέρος σε κάθε εκδήλωση . 

Οι καταρτιζόμενοι απέσπασαν άριστα σχόλια για το επίπεδο εκπαίδευσής τους τόσο από τον συνεργαζόμενο με την σχολή βραβευμένο Σεφ κ Γιαννόπουλο Βασίλειο , τους επισκέπτες αλλά και την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δαμούλο Φώτη. 

Ο Δ/ντής του ΙΕΚ Πελσ/ου ευχαριστεί και συγχαίρει τους παρακάτω συμμετέχοντες καταρτιζόμενους -νες Α και Β έτους σπουδών ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης για την άριστη εικόνα και επίδοση που επέδειξαν κατά την διάρκεια της εκθέσεως από την Τετάρτη 27/09/2017 έως την Κυριακή 1/10/201:
 – Παναγιώτου Νικόλαο
 – Γιαννοπούλου Κων/να 
– Ανδρουτσόπουλο Αγγελο 
– Γκολέμη Ελλη – Σωτηρόπουλο Παναγιώτη 
– Ρίμπα Αναστασία – Καούσια Στεφανία 
– Μπασδέκη Παρασκευή 

Η κατάρτιση στην Δημόσια Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Αργους ( ΙΕΚ Πελσ/ου ) αποτελείται από 4 αυτόνομα εξάμηνα και 1 εξάμηνο αμειβόμενης πρακτικής άσκησης σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις πολυτελείας. Η επιτυχής παρακολούθηση και η συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης οδηγεί στην απόκτηση Διπλώματος επιπέδου 5 (Ευρωπαϊκής εμβέλειας) σύμφωνα με το εθνικό πλαίσιο προσόντων. 

Πληροφορίες εκπαίδευσης : Αργος - τηλ 27510 20127, 20115 - Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο.

Ο Διευθυντής ΙΕΚ Πελ/σου 
Κων/νος Καχριμάνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ