ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

"Έλαμψε" το ΕΕΕΕΚ Πύργου στους Special Olympics Hellas στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:35:00 π.μ. | | |
"Έλαμψε" το ΕΕΕΕΚ Πύργου στους Special Olympics Hellas στο Ναύπλιο
Υπερήφανους, για τις δυνατότητές τους, για το ψυχικό τους σθένος αλλά και για τις σπουδαίες διακρίσεις τους μας έκαναν οι μαθητές του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πύργου.

Το πρωί της Παρασκευής επέστρεψαν από τους αγώνες ποδηλασίας των Special Olympics Hellas που έγιναν στο Ναύπλιο, με κρεμασμένα τέσσερα μετάλλια στο στήθος και με το χαμόγελο του νικητή ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους.

Από τις 10 μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου, 150 αθλητές των Special Olympics Hellas από όλη την Ελλάδα και αθλητές από τα ειδικά σχολεία και Φορείς Ειδικής Αγωγής της Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στέλνοντας με τον δικό τους μοναδικό τρόπο μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας προς κάθε κατεύθυνση.

Από την Ηλεία το Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πύργου συμμετείχε με τους μαθητές Παναγιώτη Αττίκο, Μαριέλλη Γερασιμοπούλου, Στέφανο Σιγούρο και Σία Μαραθιά.

Ο Παναγιώτης Αττίκος ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο, ενώ η Μαριέλλη Γερασιμοπούλου, το Χάλκινο.

Έλαμψε το ΕΕΕΕΚ Πύργου στους Special Olympics HellasΣημαντικές διακρίσεις είχαν επίσης και η Σία Μαραθιά αλλά και ο Στέφανος Σιγούρος που τερμάτισαν στην τετάρτη θέση στην κατηγορία του ο καθένας.

Τους μαθητές από την Ηλεία συνόδευαν η διευθύντρια του Ειδικού Εργαστηρίου Αγγελική Πετρόγιαννη , ο εκπαιδευτικός Βαγγέλης Χαρίτος ο οποίος συμμετείχε και στην προετοιμασία των μαθητών για τον αγώνα, αλλά και η γυμνάστρια του σχολείου Ευδοξία Κωνσταντακοπούλου.

Πηγή: ilialive.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ