Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017

Ναύπλιο: Στην τελική ευθεία ο Παλαμήδειος Άθλος 2017 (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:51:00 μ.μ. | |
Ναύπλιο: Στην τελική ευθεία ο Παλαμήδειος Άθλος 2017 (βίντεο)
 Η Οργανωτική Επιτροπή του Παλαμηδείου Άθλου στην οποία προεδρεύει ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 στο πολιτιστικό χώρο του Φουγάρου.
Τα θέματα στα οποία αναφέρθηκαν είναι:

· Οι Αγωνιστικές λεπτομέρειες του Παλαμηδείου Άθλου 5 χλμ., και των παράλληλων αγώνων των 10 χλμ., των 3 χλμ. και των 1.500μ.

·Η Λαμπαδηδρομία του Παλαμηδείου Κάστρου που θα διοργανωθεί το Σάββατο 25/11/17

· Οι Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν την Κυριακή 26/11/17

· Η Παρουσίαση της συνεργασίας με τα ΑμεΑ Αργολίδας και το κοινωνικό μερίσματος των εκδηλώσεων

· Η παρουσίαση των Χορηγών και Υποστηρικτών της διοργάνωσης
Στην συνέντευξη τύπου τον λόγο πήραν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α.Χειβιδόπουλος ,εκπρόσωπος της τροχαίας Ναυπλίου Γ. Σταμέλος , η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ελένη Παναγιωτοπούλου, το μέλος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μπόλλας καθώς κι ο τεχνητός διευθυντής των αγώνων Ε.Παπαποστόλου.
Η Οργανωτική επιτροπή του Nafplio Castle Run ανακοίνωσε την κάλυψη όλων των προβλεπόμενων συμμετοχών ( 1.900) και την ολοκλήρωση των εγγραφών σε όλα τα αγωνίσματα του Παλαμήδειου Άθλου. 
Οι λίγες θέσεις που απομένουν στο αγώνισμα των 10 χλμ. και όποιες τυχόν προκύψουν από ακυρώσεις συμμετοχών στα υπόλοιπα αγωνίσματα, θα διατεθούν αποκλειστικά στο Κέντρο Εγγραφών.
Όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς καλούνται να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών της Διοργάνωσης το οποίο θα λειτουργήσει Παρασκευή και Σάββατο, 24 και 25 /11, 10:00- 20:00, στον χώρο του ΦΟΥΓΑΡΟΥ (Ασκληπιού 98).
Όσοι επισκεφτούν αυθημερόν το Ναύπλιο την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 26 Νοεμβρίου, θα μπορούν να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους από την Γραμματεία Αγώνα η οποία θα λειτουργήσει στον χώρο Εκκίνησης-Τερματισμού (είσοδος Κάστρου επί της 25ης Μαρτίου), από τις 08:00 μέχρι τις11:30.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ