ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

308 άτομα συμμετείχαν στον προληπτικό έλεγχο Mantoux στις Αγροτικές και Δικαστικές φυλακές Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:55:00 μ.μ. | | | |
308 άτομα συμμετείχαν στον προληπτικό έλεγχο Mantoux στις Αγροτικές και Δικαστικές φυλακές Ναυπλίου (βίντεο)
 Ολοκληρώθηκε σήμερα ο προληπτικός έλεγχος με δερμοαντίδραση Mantoux των κρατουμένων των Καταστημάτων Κράτησης της Αγροτικής Φυλακής Τίρυνθας και της Δικαστικής Φυλακής Ναυπλίου, που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου με τη συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων.

Συμμετείχαν σε αυτόν διακόσιοι ογδόντα οκτώ 288 κρατούμενοι (148 και 140 αντίστοιχα) καθώς και 20 άτομα προσωπικού.

Η δράση έγινε υπό την παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ελένης Παναγιωτοπούλου και τον συντονισμό και εποπτεία του Διευθυντή Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Βασιλείου Διαμαντόπουλου, ιατρού Δημόσιας Υγείας Διευθυντή ΕΣΥ. καθώς και τη συνεργασία Επαγγελματιών Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αργολίδας και της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ναυπλιέων.

Στην ενέργεια αυτή συμμετείχαν ενεργά ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ναυπλιέων κ. Ραφαήλ Μπαρού, καθώς και η συντονίστρια Διευθύντρια της Πνευμονολογικής Κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας κ. Βασιλική Σαλεσιώτη, συνεπικουρούμενη από τον ιατρό παθολόγο κ. Ιωάννη Μουστάκα, Διευθυντή ΕΣΥ της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου και την γενική ιατρό κ. Σπυράκη Χριστίνα, Επιμελήτρια Α΄ ΕΣΥ, με τη συμβολή και της νοσηλευτικής υπηρεσίας των Καταστημάτων. 

Το τμήμα πρόληψης και προαγωγής της υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου ευχαριστεί για την άριστη συνεργασία τις Διευθύνσεις των Καταστημάτων Κράτησης.

Η προστασία των ευάλωτων και ευπαθών ομάδων του πληθυσμού και η προαγωγή υγείας ανήκουν στις προτεραιότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και θα συνεχίσει ανάλογες δράσεις , δια της Διευθύνσεως Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας, υιοθετώντας διατομεακές και διεπιστημονικές συνεργασίες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ