Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

640 αθλητές στο 11ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:42:00 μ.μ. | |
640 αθλητές στο 11ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών στο Ναύπλιο
Για μία ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε το PALAMIDIO CHAMPIONSHIP με αθλητές από όλη την Ελλάδα, Κύπρο και Φιλανδία 

Το PALAMIDIO CHAMPIONSHIP είναι πια χωρίς καμία αμφισβήτηση μέσα στα μεγαλύτερα διασυλλογικά πρωταθλήματα μαχητικών αθλημάτων που διεξάγονται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, αλά και μία από τις 5 αθλητικές / πολιτιστικές εκδηλώσεις με τις περισσότερες συμμετοχές, που πραγματοποιούνται στην περιοχή μας, με αποτέλεσμα την οικονομική «ένεση» και της τοπικής κοινωνίας. 
Αγωνίσματα, προσχεδιασμένης μάχης, τεχνικές αυτοάμυνας από διάφορα στυλ Πολεμικών Τεχνών, Qingda, Point Fighting, Light Contact, και Kick Lightσυμπεριλαμβάνονταν στο αγωνιστικό πρόγραμμα....
Συνολικά έδωσαν το παρόν 640 αθλητές  με 1300 συμμετοχές από 58 σωματεία, ενώ πέρασαν από το γυμναστήριο κατά τη διάρκεια του διήμερου 2500 θεατέςπερίπου. Το πρωτάθλημα ήταν υπό την αιγίδα, του ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλίου, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu Kung Fu, και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing και διοργανώθηκε από τα σωματεία του choy lee fut kung-fu.
Αθλητές που διαπρέπουν σε παγκόσμια και  ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αγωνίστηκαν μπροστά στους Ναυπλιώτες θεατές και καταχειροκροτήθηκαν. Κορυφαίοι Έλληνες και διεθνείς διαιτητές της ομοσπονδίας Γουσού-κουνγκ-φου και της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Κικ μποξινγκ,  η ιατρική ομάδα Αctionmaid με υπεύθυνο τον γιατρόΔημήτρη Μπακιρτζή,  50 εθελοντές που επί δυο ημέρες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και  η κορυφαία εταιρεία SEVEN μαχητικού εξοπλισμού του Ηλία Μαστρανδρέα, έφτιαξαν το τέλειο «μίγμα» για ένα διεθνές τουρνουά όπως είναι πλέον το παλαμήδειο.
Mε την παρουσία τους, τίμησαν το πρωτάθλημα, ο Βουλευτής  Αργολίδας Γιάννης Αδριανός, ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κ.Κωνσταντίνα Αναστασίου – Σμυρναίου ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing Μιχάλης Τριανταφύλλου, ο Αντ-πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing Μαυρομάτης Αντώνης, και ο πρόεδρος της Τεχνικής επιτροπής της ΕΟΓΣΚΦ  Κυριάκος Ελευθερίου.
Τέλος να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις  της πόλης οι οποίοι είναι κάθε χρόνο αρωγοί στην διοργάνωση αυτή και ιδιαίτερα το «όμορφο Ταβερνάκι» που είναι δίπλα στη διοργάνωση από την αρχή του εγχειρήματος.
Όλοι ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Νοεμβρίου  2018 στο 12ο  PALAMIDIO CHAMPIONSHIP.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ