ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

65 συμμετοχές και μια διάκριση στο 9ο Προπαιδικό Ενωσιακό τουρνουά τένις για τον ΡΗΓΑ ΑΟΑΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:33:00 π.μ. | |
65 συμμετοχές και μια διάκριση στο 9ο Προπαιδικό Ενωσιακό τουρνουά τένις για τον ΡΗΓΑ ΑΟΑΑ
Ολοκληρώθηκε ένα Σαββατοκύριακο (25-26/11) γεμάτο τένις και παιδικά χαμόγελα στις εγκαταστάσεις του Athlisis Tennis Club, όπου διοργανώθηκε το 9ο Προπαιδικό Ενωσιακό τουρνουά κάτω των 10 ετών με την συμμετοχή 65 μικρών αθλητών και αθλητριών από ομίλους τένις της ΣΤ' Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου (Τρίπολη,Καλαμάτα,Σπάρτη) .

Την ομάδα του "ΡΗΓΑ" Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Αργολίδας εκπροσώπησαν με τον καλύτερο τρόπο στις 3 κατηγορίες, κόκκινο-πορτοκαλί-πράσινο επίπεδο, 37 παιδιά ηλικίας 4-10 ετών, στα οποία αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Η διοίκηση του ομίλου και το προπονητικό team συγχαίρουν τον Γιάννη Κουρουνιώτη για την πρώτη θέση που κατέλαβε στο πράσινο επίπεδο, πετυχαίνοντας έτσι άλλη μια διάκριση για την ομάδα μας, καθώς και τους Φίλιππο Μάντσιτς για την είσοδο στην τετράδα του τουρνουά και Πάτροκλο Αλωνιστιώτη για την δεύτερη θέση στο ταμπλό consolation. 
Τέλος, η διοργανωτές ευχαριστούν όλα τα παιδιά από τους υπόλοιπους ομίλους για την συμμετοχή τους στο τουρνουά και συγχαίρουν όσους διακρίθηκαν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ