ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Και η Αρκαδική Επιτροπή κατά των Πλειστηριασμών στην συγκέντρωση συμπαράστασης στην δίκη των 6 στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:00:00 μ.μ. | |
Και η Αρκαδική Επιτροπή κατά των Πλειστηριασμών στην συγκέντρωση συμπαράστασης στην δίκη των 6 στο Ναύπλιο
 Η Επιτροπή Φορέων και πολιτών Αρκαδίας ενάντια στους πλειστηριασμούς, πραγματοποίησε σύσκεψη στην Τρίπολη. Η συνάντηση, κατέληξε στις εξής αποφάσεις, σύμφωνα και με τα όσα αναγράφει το σχετικό δελτίο Τύπου της Επιτροπής:

1. Να μετεξελιχθεί η Επιτροπή, σε ανοικτή «Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης πολιτών Αρκαδίας», διευρύνοντας τη δράση της.

2. Να εκφράσει την ικανοποίησή της, για την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των συμβολαιογράφων Πελοποννήσου, να απόσχουν για τρεις μήνες από τους συμβατικούς πλειστηριασμούς και να μην δεχθούν να συμμετάσχουν στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

3. Να εκφράσει την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή της, στον αγώνα των έξι πολιτών του Ναυπλίου, που διώκονται και δικάζονται για τον αγώνα που δίνουν να μην μεταβιβαστεί δημόσια περιουσία στον Νομό Αργολίδας.

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στις 9 το πρωί θα παραβρεθεί στα δικαστήρια Ναυπλίου, στην συγκέντρωση συμπαράστασης που διοργανώνεται.

4. Να καλέσει τους πολίτες και τους φορείς να συμμετάσχουν στην Πανελλαδική κινητοποίηση κατά των πλειστηριασμών, η οποία θα γίνει το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 στις 12:30 μ.μ., στην Αθήνα (Στα προπύλαια με πορεία στη Βουλή) και να συμμετάσχει στην πανελλαδική συνέλευση των κινημάτων, η οποία θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ (Νίκης 4, 1ος όροφος). Στη δράση αυτή θα βρεθούν εκπρόσωποι της «Πρωτοβουλίας» Αρκαδίας.

5. Να διοργανώσει εκδήλωση για το Πολυτεχνείο, στις 17 Νοεμβρίου, καλώντας και κάθε κοινωνικό φορέα για την εκδήλωση αυτή.

6. Ορίστηκε Συντονιστική Επιτροπή, ανοικτή σε κάθε πολίτη, για τον συντονισμό των δράσεων της «Πρωτοβουλίας», η οποία θα συνεδριάζει κάθε δεύτερη Δευτέρα του μήνα, στο Εργατικό Κέντρο.

δελτίο Τύπου Επιτροπής
Φώτο Στ.Ζορμπαλάς 
Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ