ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Πρόταση έκπληξη από Κωστούρο για ανέγερση Μουσικού Σχολείου Αργολίδας στην Δαλαμανάρα (βίντεο)

Πρόταση έκπληξη από Κωστούρο για ανέγερση Μουσικού Σχολείου Αργολίδας στην Δαλαμανάρα (βίντεο)
 Σύσκεψη με πρωτοβουλία του Δήμαρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας για την εξεύρεση οριστικής λύσης στο κτιριακό πρόβλημα του Μουσικού σχολείου Αργολίδας.

Ύστερα και από την τελική απόφαση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου να δεσμεύσει χώρο στις καπναποθήκες, μέσα στην πόλη του Ναυπλίου, απελευθερώνεται το οικόπεδο που έχουν αγοράσει και κατέχουν εξ αδιαιρέτου οι Δήμοι Άργους Μυκηνών , Ναυπλιέων και η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Δαλαμανάρα, το οποίο προορίζονταν για να ανεγερθεί Πανεπιστημιακό Camp.
Ο κ. Κωστούρος στην σημερινή σύσκεψη στην οποία μετείχαν ο Σύλλογος Γονέων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Γιάννης Γαληνός και ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, πρότεινε ο Δήμος Ναυπλιέων να χρηματοδοτήσει την μελέτη και η Περιφέρεια Πελοποννήσου να αναλάβει μέσω κοινοτικών προγραμμάτων να χρηματοδοτήσει την ανέγερση ενός σύγχρονου σχολείου που θα στεγάσει το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας για τις επόμενες γενιές.
Προϋπόθεση βέβαια είναι να συμφωνήσουν οι εμπλεκόμενοι τρεις φορείς στην προοπτική αυτή , κάτι για το οποίο  ο Δήμαρχος Ναυπλιέων εμφανίστηκε αισιόδοξος, καθώς όπως είπε, για τα ζητήματα της παιδείας πάντα υπάρχει χώρος για συνεννόηση και συνεργασία.
Δείτε παρακάτω τι δήλωσε ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος για την πρότασή του:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ