Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017

Γυρίσματα Ρωσικού ντοκιμαντέρ για τον Καποδίστρια στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:41:00 μ.μ. |
Γυρίσματα Ρωσικού ντοκιμαντέρ για τον Καποδίστρια στο Ναύπλιο
 Στο Ναύπλιο βρέθηκε σήμερα το Ρωσικό τηλεοπτικό συνεργείο που πραγματοποιεί τα γυρίσματα του δραματοποιημένου ιστορικού ντοκιμαντέρ με θέμα την ζωή του Ιωάννου Καποδίστρια.
Οι συντελεστές της ρωσικής παραγωγής επέλεξαν το Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα καθώς επίσης και την οδό Σταϊκοπούλου για τα γυρίσματα του ιστορικού ντοκιμαντέρ
Στα γυρίσματα  όπως ειναι φυσικό γινεται αναπαράσταση της εποχής και των γεγονότων που σχετίζονται με τις τελευταίες στιγμές του Ι.Καποδίστρια τον οποίο και υποδύεται ηθοποιός.  
Στο ντοκιμαντέρ συμμετέχουν ηθοποιοί ερμηνεύοντας ιστορικούς  χαρακτήρες, ενώ αφηγητής περιγράφει τις σκέψεις του Ι. Καποδίστρια αλλά και το ιστορικό πολιτικό περιβάλλον της εποχής εκείνης.
Ο  πρώτος Κυβερνήτης του Ανεξάρτητου Ελληνικού κράτους Ιωάννης Καποδίστριας , ο Έλληνας πολιτικός και διπλωμάτης που διετέλεσε Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας συγκεντρώνει τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον της Ρωσικής Τηλεόρασης καθώς δεν ειναι το μόνο ντοκιμαντέρ που γυρίζεται με θέμα την ζωή του και την πολιτική του.  

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ